Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Tredje strake seier

Av Petter Jacobsen

Kvik Halden slo i dag Mercantile 4-1 på Halden stadion. Det var Kvik Haldens tredje strake seier og fjerde totalt i sesongen. Dermed rykket laget opp en plass forbi Fram Larvik på tabellen og håpet om forlenget andredivisjonskontrakt lever.


Kampens startet i et usedvanlig labert tempo i finværet på Halden stadion. Kampbildet lignet mye på fadesen borte mot samme lag i vårsesongen. Mercantile tok initiativet i kampen og Kvik Halden var lite villige til å gå i angrep med mye folk. Dermed var det fullt fortjent at bortelaget gikk opp i ledelsen etter 22 minutter. Likevel klarte Kvik Halden å heve seg og tok mer over mot slutten av omgangen. Etter 37 minutter var Mili Juklo helt alene igjennom, men ballen endte rett på keeper og ut til corner. Kvik Halden fikk blod på tann og fem minutter før pause kom utligningen. Et innlegg fra Anders Viken endte på hodet til Christer Arnesen som kontant satte ballen i nettmaskene. 1-1 hadde vært et rettferdig resultat til pause, men Mili Juklo og Kvik Halden ville det annerledes. Like før dommeren blåste av for halvtid banket Mili inn 2-1-målet.

Trenerteamet var på langt nær fornøyd med første omgang og det måtte en tordentale til fra Jørund Walseth i pausa for å vekke hjemmelaget. Og det hjalp. Kvik Halden var mye bedre i andre omgang og etter bare tre minutter skulle laget øke ledelsen. Etter at Anders Viken ble felt innefor sekstenmeteren var det Christer Arnesen som fikk æren av å sette ballen i mål fra ellevemetersmerket. Dagens andre mål av Christer og 3-1 til hjemmelaget. Mercantile var like desperate etter poeng som Kvik Halden og satset alt i angrep. En solid Thomas Sandem i Kvik-buret sammen med et hardt arbeidene forsvar klarte å demme opp for Mercantile. Og på kontringer bød sjansen seg flere ganger. Etter 65 minutter ble Mili Juklo sendt hele alene med keeper etter pasning fra Erik Faraasen. Mili var kald foran mål og satte spikeren i kista med 4-1. Det ble ikke flere mål og de siste minuttene handlet bare om å spare de siste kreftene og dra i land tre poeng.

Kvik Halden vinner på en ikke alt for god dag, men vinner klart og vinner for tredje gang på rad. Det ser ut til å bli uhyre spennende om kampen for videre spill i andredivisjon. Ikke nok med at Kvik Halden vant i dag, men alle de andre resultatene gikk haldensernes vei. Sprint/Jeløy tapte, SFK tapte og det samme gjorde Fram Larvik. Dermed er det seks poeng opp til sikker plass med seks kamper igjen å spille.


Fakta:

Kvik Halden - Mercantile
Halden stadion, 10. september 2005

Resultat: 4-1 (2-1)
Målscorere for Kvik Halden: Christer Arnesen (2) og Mili Juklo (2)
Gule kort til Kvik Halden: ingen
Røde kort til Kvik Halden: ingen
Tilskuere:

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Marcin Blezejevski, Kent Hansen, Joacim Jonsson, Geir Ove Johnsen – Kjetil Andreassen, Eirik Paulsen – Anders Viken (Alexander Thon, 58. min), Christer Arnesen, Per Herman Puck (Erik Faraasen, 14. min) – Mili Juklo (Lirim Rufati, 75. min).


20. serierunde:

Bærum - Sarpsborg FK: 5 - 1
Drøbak/Frogn - Tollnes: 4 - 0
Fram Larvik - Notodden: 1 - 8
Kvik Halden FK - Mercantile: 4 - 1
Sparta Sarpsborg - Groruddalen: 4 - 0
Vard Haugesund - Odd Grenland 2:6 - 1
Ørn-Horten - Sprint/Jeløy: 5 - 2

Tekst: Petter Jacobsen


Publisert: 10.09.2005
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge