Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

De yngste imponerte igjen

Av Petter Jacobsen


At det gror godt i Kvik Halden FK er det ingen tvil om. Flere av de yngste spillerne fikk slippe til borte mot Ørn Horten på lørdag og imponerte. Men de kunne ikke hindre et 0-3-tap i årets andre treningskamp for A-laget.

- Espen (Kristiansen) og Håkon (Bukholm) er igjen veldig gode og blir bare bedre og bedre. Bortsett fra den ene feilen som fører til 0-3-målet gjør også Joachim (Langvik) en god jobb som keeper og igjen kommer Rasmus (Bjærum) inn den siste halvtimen og imponerer stort, forteller Kvik HFKs trener Ørjan Christiansen.

Personlige feil avgjorde
Men Kviks unggutter fikk den verst tenkelige starten på kampen. Ballen hadde bare vært i spill et par minutter da hjemmelaget tok ledelsen etter at Mili Juklo var uheldig i Kvik HFKs forsvar. Like etter doblet vertene ledelsen på straffespark og Kvik Halden kom ikke til hektene før etter hvilen.
- Vi produserte ikke en målsjanse i første omgang. Det gjør vel egentlig ikke Ørn heller, men vi gir vekk to mål de første ti minuttene, konstaterer Ørjan Christiansen.

Kvik Halden hadde flere gode muligheter til å redusere like etter pause. Blant annet endte Alexander Thons skudd alene med keeper rett i hanskene på sistnevnte. Gjestene leverte en god andre omgang, men da det ikke ble noen uttelling på sjansene var det isteden Ørn Horten som fastsatte sluttresultatet til 3-0 etter en feil av Joachim Langvik i Kvik HFKs mål.
- Vi taper jo etter tre personlige feil i dag, men det skal vi få luka vekk før sesongstart, forsikrer Kvik HFKs trener.

- Lite trøkk i angrepsspillet
Treningskampen mot Ørn Horten var den første i år der Kvik HFKs trenerduo prøvde ut formasjonen 4-3-3. I dag ble det en ekstra vanskelig kamp der de rød/hvite ble jagende etter redusering stort sett hele kampen. Laget kom sent inn i kampen og Ørjan Christiansen syntes det var vanskelig å bedømme hvor vidt 4-3-3 var vellykket eller ikke.
- Det er vanskelig å si, men det er klart at vi sliter litt mer offensivt og det blir uvante arbeidsforhold for Jonas (Faraasen Olsen) på topp. I perioder er vi på gang, men det blir for store avstander mellom lagdelene slik at det ikke blir nok trøkk i angrepsspillet. Men vi er fortsatt bare i februar, har god tid og kommer til å fortsette å jobbe med denne formasjonen.

Neste treningskamp er mot et av fjorårets erkerivaler. Lisleby FK kommer til Risum kunstgress på lørdag kl. 11:00 og da er flere av Kvik HFKs mer rutinerte spillere tilbake i troppen.

Trykk her for å se flere bilder

Trykk her for å se videoreportasje

Les mer om kampen på:
ha-halden.no
orn-horten.no


Fakta:
Ørn Horten FK – Kvik Halden FK
Borre kunstgress – 9. Februar 2008

Resultat:
3-0 (2-0)

Målsjanser:
5-3

Scoringer:
1-0 Joakim Sedivy (2)
2-0 Sven Pollen Solbakken (str. 7)
3-0 Jarle Belaska (82)

Gule kort:
Alexander Thon, Kvik Halden FK

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
70

Startoppstilling (bytter i parentes):
Joachim Langvik – Espen Kristiansen (Geir Ove Johnsen, 60. min), Mili Juklo (Jonas Heli Hansen, 50. min), Arthur Faranczuk, Lukasz Lubieniecki – Håkon Bukholm (Kristoffer Sundt, 67. min), Jens Christian Unneberg, Ahmet Emini – Esteban Reyes (Rasmus Bjærum, 50. min), Jonas Faraasen Olsen og Kristoffer Solvang (Alexander Thon, 33. min).

Kampoppsett

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Esteban Reyes
Publisert: 10.02.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge