Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Årets første seier

Av Petter Jacobsen


Stor arbeidsinnsats, solid forsvarspill, tre scoringer og ikke minst null baklengsmål. Kvik Halden FKs A-lag tok mange steg i riktig retning med dagens 3-0-seier mot Lisleby FK. Bilder fra kampen kommer søndag.

- I forhold til forventningene vi hadde og det vi fokuserte på gjennomfører vi en veldig bra kamp. Vi holder tett bak, er bunnsolide defensivt og totalt sett fungerer laget meget bra gjennom hele kampen. Veldig gledelig at vi gjennomfører slik vi ble enige om i forkant, og at samtlige gjør en skikkelig ærlig jobb for laget og virkelig ønsker å vise seg frem, sa en fornøyd Ørjan Christiansen etter kampen.

Sterk lagseier
Med noen av de mer rutinerte spillerne tilbake fra start og unggutter som virkelig er sultne på å vise seg fram framstod Kvik Halden på en helt annen måte i dag enn mot Ørn Horten forrige helg. Dette satte trenerne stor pris på.
- Først og fremst var dette en sterk lagseier der samtlige bidrar. Alle involverte gjør en god kamp og viser at vi er på riktig vei. Trioen sentralt på midtbanen fungerte veldig bra og Sabri (Khattab) gjør en suveren kamp sentralt på midten. De "eldre" og mer rutinerte går foran som gode forbilder og tar ansvar, og selv om det er noe vi forventer er vi samtidig veldig fornøyde med det. Ellers er det positivt for Jonas (Faraasen Olsen) med to mål og en god kamp, Per Herman (Puck) er nest sist på alle målene og er på vei mot formen og Arthur beviser igjen at Kvik har fått på plass en midtstopper som holder meget høyt nivå. Han gjør ikke en feil i løpet av 90 minutter.

To mål av Faraasen Olsen
Kvik Halden stod for god underholdning mot en av kommende sesongs argeste konkurrenter på Risum kunstgress i dag. Lisleby fikk overhodet ikke slippe til og hjemmelaget styrte kampen fra start til slutt. Jonas Faraasen Olsen gav Kvik Halden ledelsen like før pause og doblet ledelsen etter hvilen. Esteban Reyes kom inn etter 54 minutter og markerte seg direkte ved å øke til 3-0.
- Kort oppsummert en god kamp der vi viser at vi er på riktig vei og at det vi har jobbet med og fokusert på den siste tiden har gitt resultater. Det lover godt for fortsettelsen, avslutter Kviktreneren.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Les mer om kampen på:
ha-halden.no
f-b.no


Fakta:
Kvik Halden FK –Lisleby FK
Risum kunstgress – 16. februar 2008

Resultat:
3-0 (1-0)

Scoringer:
1-0 Jonas Faraasen Olsen
2-0 Jonas Faraasen Olsen
3-0 Esteban Reyes

Gule kort:
ingen

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
50

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Espen Kristiansen (Geir Ove Johnsen, 71. min) – Kjetil Andreassen, Sabri Khattab, Rasmus Bjærum (Kristoffer Sundt, 78. min) – Alexander Thon (Esteban Reyes, 54. min), Per Herman Puck og Jonas Faraasen Olsen.

Kampoppsett

Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Esteban Reyes
Publisert: 16.02.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge