Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

- Ikke mange lag holder nullen her

Av Petter Jacobsen


Med kun seks uker igjen til seriestart i 3. divisjon spilte Kvik Haldens A-lag i dag årets sjette treningskamp. På et nytt og meget godt kunstgressunderlag på Ekeberg endte det målløst mot KFUM Oslo.

- Dette var en fin match for oss. Vi visste at vi kom til å møte kvalifisert motstand og et ballbesittende lag og bestemte oss derfor for å ligge lavt i banen. Vi er tidvis gode, men har fortsatt en del å jobbe med når vi bestemmer oss for ikke å presse høyt, sier Kvik HFKs trener Christer Arnesen.

Snytt for straffe
I følge Arnesen var det en tam start på kampen og dårlig aggressivitet fra Kvik Haldens side i de første 25 minuttene av første omgang. Siste halvdel av omgangen kom gjestene bedre med og etter hvilen fortsatte Kvik Halden den gode trenden. Dessverre klarte ikke laget å holde aggressiviteten oppe og haldenserne ble baktunge mot slutten. KFUM kom til noen gode sjanser i andre omgang. Blant annet alene med Thomas Sandem, men uten å overliste keeperkjempen. Kvarteret før slutt mente Arnesen at Kvik Halden ble snytt for et straffespark da Jens Christian Unneberg ble felt i duell med keeperen, men en dårlig plassert dommer valgte å ikke blåse. I tillegg hadde Esteban Reyes en god mulighet i andre omgang, men skuddet ble stoppet av en god reaksjonsredning.

Solid defensivt
Ingen av lagene klarte å finne veien til nettmaskene i løpet av 90 minutter og kampen endte til slutt 0-0. Christer Arnesen var dermed også mest fornøyd med det defensive i dagens kamp.
- Alt i alt gjør vi en solid jobb defensivt. Gutta har løpt mye og vi har mange tilløp til gode sjanser, men i dag ble veien til målet altfor lang. Det var en kamp som ga Ørjan (Christiansen) og meg fin læring om hvordan vi fungerer i lavt press og det er ikke mange lag som kommer til å holde nullen mot KFUM når sesongen starter, avslutter Christer Arnesen.

Selbak i morgen
Allerede i morgen er det ny kamp for Kvik Haldens A-lag. Selbak TIF gjester Risum kunstgress kl. 16:00 og da varsler trenerne en langt mer offensiv spillestil fra Kvik Halden.

Tipp resultatet i kampen mot Selbak TIF her


Les mer om kampen på:
ha-halden.no


Fakta:
KFUM Oslo – Kvik Halden FK
Ekeberg kunstgress – 8. mars 2008

Resultat:
0-0 (0-0)

Scoringer:
Ingen

Gule kort:
Jonas Heli Hansen, Kvik Halden FK

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
40

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Kjetil Andreassen – Esteban Reyes, Sabri Khattab, Håkon Bukholm (Martin Torp, 65. min) – Anders Viken (Jens Christian Unneberg, 57. min), Jonas Faraasen Olsen og Per Herman Puck.

Kampoppsett

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Esteban Reyes
Publisert: 08.03.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge