Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Våknet i andre omgang

Av Petter Jacobsen


Riktignok var det tidlig kampstart mellom Kvik Halden og Mysen på Askim kunstgress i dag, men det er lenge siden en har sett haldenserne så tamme og sovende. Heldigvis våknet Kvik Halden etter en tordentale i pausa og feide over Mysen i andre omgang.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Kvik Halden fikk ikke til noe som helst i første omgang. Tempoet var labert og det var lite tæl i både pasninger og dueller. Hjemmelaget skapte flere store målsjanser og tok ledelsen kvarteret ut i omgangen etter en misforståelse mellom Thomas Sandem og Espen Kristiansen. Bare fire minutter senere økte Mysen ledelsen, denne gang etter en strålende avslutning.

Mysen ledet fortjent 2-0 til pause og Kvik Haldens spillere gikk slukøret til pause. Der ble de møtt av en tordentale fra Ørjan Christiansen og omsider fikk de rød/hvite gnidd nattesøvnen ut av øynene.

For allerede fra avspark i andre omgang knistret det av Kvik Halden, som om det var et helt nytt lag som entret banen. Bare to minutter hadde gått da Esteban Reyes brant en stor målsjanse, i realiteten Kvik Haldens første sjanse for dagen. Det måtte en flott enkeltmannsprestasjon fra Sabri Khattab til for å få hull på Rafal Kaczor i Mysenburet. Etter at timen var spilt reduserte Khattab til 2-1. Gjestene fortsatte trykket og en klønete takling av Mysenkeeperen på Jonas Faraasen Olsen sørget for straffespark til Kvik Halden. Kaczor gjorde det godt igjen ved å redde straffesparket fra Sabri Khattab, men på returen blåste dommeren nytt straffespark i det Eirik Paulsen ble felt. Denne gang av det noe billige slaget. På straffespark nummer to var det Jonas Faraasen Olsen som overlistet Kaczor og utlignet til 2-2 etter 24 minutter.

Like etter var Faraasen Olsen igjen alene med keeper, men uten å få uttelling. Isteden var det Sabri Khattab som scoret sitt andre og Kvik Haldens tredje mål for dagen. En flott snuoperasjon og til tider meget godt og underholdene angrepsspill i andre omgang ble til slutt avsluttet av innbytter Kristoffer Sundt som elegant fastsatte sluttresultatet til 2-4.

Ørjan Christiansen oppsummerte kampen på følgende måte.
- Kampen kan oppsummeres så enkelt som at i førsteomgang ligger vi fortsatt og sover i senga, får to baklengs i løpet av de første 20 og er direkte svake. Vi tar en prat i pausen og blir enige om hva som ikke fungerte og det lille som fungerte som vi skulle bygge videre på og det gjør vi jo til gangs i andreomgangen. Vi kjører over Mysen i andre omgang. Da er det bare et lag på banen.

Selv om Kvik Halden spilte en elendig første omgang vil ikke Kviktreneren at man bare skal glemme det med en gang.
- Vi må ta med oss den førsteomgang også. Sånn vil seriekampene i stor grad foregå. Mange av våre motstandere har en voldsom energi i starten av kampene og da må vi være med og påslått, sa Christiansen like etter kampslutt.

Neste treningskamp for A-laget spilles i Tyrkia mot det russiske 2. divisjonslaget FC Dinamo Kirov 2. påskedag, men allerede på torsdag reiser hele A-stallen med koner og barn til Tyrkia på en ukes treningsleir.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
mysenif.no


Fakta:
Mysen IF – Kvik Halden FK
Askim kunstgress – 15. mars 2008

Resultat:
2-4 (2-0)

Målsjanser:
4-8

Scoringer:
1-0 Aran Larsen (13)
2-0 Aran Larsen (17)
2-1 Sabri Khattab (60)
2-2 Jonas Faraasen Olsen (str, 69)
2-3 Sabri Khattab (42)
2-4 Kristoffer Sundt (45)


Gule kort til Kvik Halden FK:
Ingen

Røde kort til Kvik Halden FK:
ingen

Tilskuere:
20

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem (Joachim Langvik, 45. min), Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Magnus Henriksen (Jonas Heli Hansen, 45. min), Espen Kristiansen – Jens Christian Unneberg (Anders Viken, 45. min), Sabri Khattab, Kjetil Andreassen – Esteban Reyes (Kristoffer Sundt, 81. min), Jonas Faraasen Olsen og Rasmus Bjærum (Eirik Paulsen, 62. min)

Kampoppsett

Sjekk resultatene i Kvik Halden FKs tippekonkurranse
Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Heidi Haukenes Karud
Publisert: 15.03.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge