Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Russisk seier i Tyrkia

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden møtte i dag det russiske 2. divisjonslaget FC Dinamo Kirov til treningskamp i Tyrkia. Kvik Halden spilte en god kamp, men tapte 1-0.

- God kamp mot et godt og ferdighetssterkt russisk lag. Vi er ok og på høyde i første omgang og det førende laget i andre omgang, sier Ørjan Christiansen.

Kvik Halden skapte flere gode målsjanser mot russerne, men det var et straffespark som avgjorde kampen til fordel for Dinamo Kirov etter at Thomas Sandem felte en spiss på full fart gjennom haldensernes forsvar. I følge rapportene fra trenerteamet var det i forkant en klar offsidesituasjon som dommeren burde blåst på.
- Vi skaper 5-6 gode sjanser, men er dessverre litt unøyaktige i siste og avgjørende berøring på ballen. Alt i alt er vi godt fornøyde med gjennomføringen av kampen, mener Ørjan Christiansen.

Kampen i Tyrkia var den nest siste testen før Kvik Halden møter Nesodden i NM-kvalifisering 16. april, tre dager før seriestart mot Mysen.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Kampoppsett

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Esteban Reyes
Publisert: 24.03.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge