Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Sandem fikk to kamper

Av Petter Jacobsen


Thomas Sandem må stå over årets to første obligatoriske kamper. Dette på grunn av det røde kortet han pådro seg i treningskampen mot Tistedal.

Thomas Sandem fikk hele tre kampers karantene for overtredelsen mot TTIF og i følge Norges Fotballforbunds advarsels- og utvisningsreglement §3-4 må to av disse sones i obligatoriske kamper: "Dersom spiller blir utvist i en privatkamp på grunn av en overtredelse som etter Forbundsstyrets retningslinjer medfører mer enn én kamps karantene, skal hele karantenen, med unntak av én kamp, sones i de førstkommende obligatoriske kamper for det lag spilleren ble utvist for."

Det vil si at Sandem ikke vokter buret i 1. kvalifiseringsrunde til NM mot Nesodden 16. april og heller ikke serieåpninga mot Mysen på Halden stadion 19. april.
- Første tanken er jo at det virker strengt slik jeg oppfattet hendelsen og med bakgrunn i hva dommeren sa etter kampen. Men det er tydelig at det skal slås hardere ned på munnbruk og demonstrasjoner mot dommerne i år og det må vi bare forholde oss til. Spesielt kjedelig for Thomas selvsagt, men forventer at han tar lærdom av det og lærer seg og "telle til ti", slik at vi slipper flere slike episoder, sier Ørjan Christiansen.

Sandem sjøl er lei for at det skjedde, men synes straffen var meget streng.
- Når jeg føler dommeren gjør en feil må han regne med noen kommentarer. I kampens hete kan det dessverre skje. Jeg hadde regnet med å få et gult kort, men ble meget overrasket da han tok opp det røde, sier keeperkjempen.

Det åpner for både serie- og NM-deby for førsteårsjunior Joachim Langvik som i år er tatt opp i A-stallen.

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Esteban Reyes
Publisert: 31.03.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge