Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Målfest i generalprøven

Av Petter Jacobsen


Fem scoringer og 16 store målsjanser var det Kvik Halden produserte mot IL Flint i årets siste treningskamp på lørdag. Kvik Halden var gode offensivt og det var i perioder enveiskjøring på Flint kunstgress.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Men i de periodene som det ikke var enveiskjøring slapp Flint svært enkelt til og når hjemmelaget først fikk sjansen var de dødelig effektive. Det førte til at Vestfoldlaget langt i fra fortjent etter spill og sjanser ledet 3-2 etter halvspilt andreomgang. Men Kvik Halden tok igjen over mot slutten og vant til slutt 3-5.
- Vi presterer veldig godt i første omgang, ikke minst offensivt. Men så kladder vi det til i første del av andreomgang og sliter med å få ting til å stemme, men all honnør til gutta som henter seg inn og vinner med to mål. Det er positivt, sier Kvik Haldens trener Christer Arnesen.

Sjanserik førsteomgang
Knappe minuttet var spilt da Kvik Halden skapte dagens første målsjanse og Håkon Bukholm var nær for gjestene. Kvik Halden sjokkåpnet og hjemmelagets forsvar fikk virkelig kjørt seg i åpningsminuttene. Bukholm hadde en enda større mulighet etter ni minutter, men det var Jonas Faraasen Olsen som ga Kvik Halden ledelsen etter 24 minutter. På de neste fem minuttene hadde haldenserne flere hundreprosentsjanser. Blant annet et skudd fra Faraasen Olsen som gikk i begge stolpene og tilbake til keeper. Flint som knapt hadde et skudd på mål i første omgang lurte Kvik HFKs offsidefelle etter 34 minutter og utlignet til 1-1. Anders Viken sørget for rød/hvit ledelse til pause med en vakker scoring i det 45. minutt.

Kom tilbake
Etter å ha prestert årsbeste i første omgang falt Kvik Halden i starten av andre og etter en liten forsvarsblemme utlignet hjemmelaget igjen. Halvveis ut i omgangen tok Flint også ledelsen. Men Kvik Halden kom seg forbi den svake perioden, gjorde noen bytter og var tilbake på scoringskurs. Innbytter Kristoffer Solvang utlignet til 3-3 etter 79 minutter. Minuttet senere skaffet en svært spillesugen Shariar Ghaderifar et soleklart straffespark som Erik Faraasen omsatte til 3-4. Tre minutter før slutt avsluttet Lukasz Lubieniecki scoringsballet med dagens vakreste scoring til 3-5.

Årsbeste
Med 6-16 i målsjanser var fem scoringer nesten i færreste laget og det var Arnesen enig i, men han var selvsagt minst fornøyd med at laget slapp inn så mye som tre mål.
- Ikke minst burde vi holdt nullen og i tillegg burde vi hatt tre, fire mål til. Det kommer av at bevegelsen inne i sekstenmeteren ikke er helt samstemt ennå og det kommer til å bli bedre utover. Frem til det så spiller vi meget godt, men det er i boksen som måla scores og det må vi jobbe med, forteller Arnesen som avslutter.
- Alt i alt er nok dette en av de bedre kampene vi har spilt i år!

Neste kamp for A-laget er 16. april hjemme på Halden stadion i 1. kvalifiseringsrunde til NM mot Nesodden. Kampstart er kl. 18:00.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
ha-halden.no


Fakta:
IL Flint – Kvik Halden FK
Flint idrettsplass – 5. mars 2008

Resultat:
3-5 (1-2)

Målsjanser:
6-16

Scoringer:
0-1 Jonas Faraasen Olsen (24)
1-1 Frode Tangen (34)
1-2 Anders Viken (45)
2-2 Jens Kristiansen (56)
3-2 Jens Kristiansen (68)
3-3 Kristoffer Solvang (79)
3-4 Erik Faraasen (80)
3-5 Lukasz Lubieniecki (87)

Gule kort:
Sindre Hansen og Odd Ivar Hjerås, IL Flint

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
40

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Jens Christian Unneberg, Jonas Heli Hansen, Arthur Faranczuk, Lukasz Lubieniecki – Håkon Bukholm (Ahmet Emini, 55. min), Sabri Khattab, Rasmus Bjærum (Shariar Ghaderifar, 59. min) – Erik Faraasen, Jonas Faraasen Olsen (Magnus Henriksen, 59. min) og Anders Viken (Kristoffer Solvang, 70. min)

Kampoppsett

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Heidi Haukenes Karud
Publisert: 05.04.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge