Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Cupavansement og flotte scoringer

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden vartet opp med mye godt spill og hele fem scoringer i årets første obligatoriske kamp. Med seier 5-2 mot Nesodden i NM-kvalifiseringens første runde har Kvik Halden ett bein i årets Norgesmesterskap.

Men det var god motstand som gjestet kunstgresset på Risum i kveld.
- Nesodden overrasket oss. Det var et bra fotballag med voldsom løpskraft og en positiv motstander for oss like før seriestart, sier Ørjan Christiansen.

Kvik Halden fikk en strålende start på kampen og eide banespillet de første 30 minuttene. Sabri Khattab ordnet 1-0 etter 19 minutter, mens Kjetil Andreassen doblet ledelsen fire minutter senere.
- På stillingen 2-0 slapp vi oss litt ned og gir vekk en scoring på defensiv dødball. Vi er for ukonsentrerte og snille i egen boks, mente Christiansen om Nesoddens redusering til 2-1.
Nesodden fikk blod på tann og ut omgangen var det en jevnspilt batalje, men Jonas Faraasen Olsen trygget ledelsen på overtid med 3-1 på straffespark.

Hjemmelaget tok igjen kommandoen i starten av andre omgang, men Nesodden ble tildelt straffespark og skapte spenning i kampen på stillingen 3-2. Da tok lagkaptein Kjetil Andreassen sakene i egne hender og banket inn hans andre og lagets fjerde mål på et flott langskudd fra 25 meter. Og det med høyrebeinet! Alexander Thon kom inn midtveis i andre omgang og punkterte kampen til 5-2 tolv minutter før slutt. Nesodden fikk enda et forsøk fra ellevemetersmerket i sluttminuttene, men juniorkeeper og A-lagsdebutant Vegard Svendsen stoppet forsøket.
- Christer (Arnesen) og jeg har oppsummert kampen som godkjent. Vi må ta med oss at vi vinner 5-2 mot et bra lag, men vi må også ta med oss at vi må luke bort unødvendige baklengsmål, sier Ørjan Christiansen etter kampslutt.

Til tross for fem scoringer var ikke lagkaptein Kjetil Andreassen helt fornøyd med den offensive samhandlinga i 4-3-3.
- Det ble en krigekamp der vi slet med den offensive strukturen. Nesodden løp mye og var flinke til å ødelegge angrepsspillet vårt. Men det er ikke hver gang vi vinner slike krigekamper så vi må si oss fornøyd med det, sier Andreassen som ser positivt på seriestarten om tre dager.
- Det var bedre trøkk i laget i dag og det ser ut til at folk våkner når det gjelder. På lørdag får vi større bane og muligheter for større rom å spille i. Får vi skikk på den offensive strukturen også kan det bli virkelig bra, sier Kjetil Andreassen.

Ørjan Christiansen sa før oppgjøret at kampen også skulle brukes til å få noen svar på startelleveren foran seriestarten og det mente Christiansen at han fikk.
- Startelleveren var veldig bra og i tillegg gjør de som kommer inn en meget bra jobb. Positivt er det jo også at juniorkeeper Vegard Svendsen tar utfordringen, står en god kamp i mål og redder et straffespark i sluttminuttene.
Han vil imidlertid ikke svare på hvem det er som vokter buret på lørdag.

Andre kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet spilles 30. april. Men neste kamp for Kvik Halden er altså første seriekamp mot Mysen på Halden stadion førstkommende lørdag kl. 15:00.

(Bildet: Jonas Heli Hansen var en av Kvik HFKs beste i dag.)

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
amta.no


Fakta:
Kvik Halden FK – Nesodden IF
Risum kunstgress – 16. april 2008

Resultat:
3-1 (5-2)

Målsjanser:
13-3

Scoringer:
1-0 Sabri Khattab (19)
2-0 Kjetil Andreassen (23)
2-1 Kim Viken (33)
3-1 Jonas Faraasen Olsen (str. 45)
3-2 Kim Viken (55)
4-2 Kjetil Andreassen (72)
5-2 Alexander Thon (78)

Gule kort:
Sabri Khattab, Arthur Faranczuk og Alexander Thon, Kvik Halden FK

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
120

Startoppstilling (bytter i parentes):
Vegard Svendsen - Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Espen Christiansen - Sabri Khattab, Rasmus Bjærum (Ahmet Emini, 82. min), Kjetil Andreassen - Anders Viken (Alexander Thon, 68. min), Erik Faraasen (Shariar Ghaderifar, 45. min) og Jonas Faraasen Olsen.

Kampoppsett
Resultater NM-kvalifisering

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Husk å tippe resultatet mellom Kvik Halden FK og Mysen IF her!

Foto: Magnus Godiksen
Publisert: 16.04.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge