Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Ydmyket på eget gress

Av Petter Jacobsen


14-15 grader i lufta, sol fra skyfri himmel, grønt gress og 312 tilskuere på tribunene. Alt lå til rette for en festaften på Halden stadion, men det ble alt annet enn en vellykket seriestart for Kvik Halden.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Mange har tippet Mysen som en av Kvik Haldens største utfordrere til avdelingsseier i årets 3. divisjon. Gjestene fra indre Østfold bekreftet til de grader at laget kommer til å være med i toppen i år. Mysen var både smarte, gode og hadde hellet med seg i årets første seriekamp. Kvik Halden var gode i de første 15-20 minuttene, men ellers var det ikke mye som stemte for de rød/hvite. Man kan kanskje si at Mysen scoret i overkant mye mål i forhold til antall målsjanser, men det var uansett en fortjent 1-4-seier.

- Kunne avgjort tidlig
Men hvordan kunne det gå så til de grader på trynet for Kvik Halden? Kviks trener Christer Arnesen var en slagen mann etter kampslutt og kunne heller ikke helt forklare den kollektive svikten.
- Vi har en bra start og kan faktisk avgjøre en del sjøl, men så får vi ikke måla og mister kanskje litt trua og utover det så skuffer vi rett og slett. Sentrale spillere som er bærebjelken vår må nok ta større grep og større ansvar for at vi skal klare å bli bedre fremover, sier Arnesen.

Mange sjanser i første omgang
Kampen startet i det minste positivt for hjemmelaget. Arthur Faranczuk hadde en kjempesjanse etter bare sju minutter før Jonas Faraasen Olsen burde gitt haldenserne ledelsen to ganger. Mysens første målsjanse kom etter 33 minutter og bare seks minutter senere sendte Kristian Magnus Røine gjestene i ledelsen. Like etter kunne Faraasen Olsen igjen ha nettet for Kvik Halden, men spissen fikk ikke stokka beina og til pause stod det 0-1.

Helsvart
Andre omgang var helsvart for blåbuksene. Verken pasningsspill, duellspill eller offensiv samhandling gikk Kvik Haldens vei. Mysen åpnet omgangen med en stor målsjanse, mens Sabri Khattab og Kjetil Andreassen også var nær scoring. Men etter 60 minutters spill satte Mysen tidlig spikeren i kista. Michal Roman Lachacz doblet ledelsen for gjestene og det var ikke mye som tydet på at Kvik Halden skulle klare å hente opp Mysens forsprang. Aran Larsen økte til 0-3 med kvarteret igjen å spille før Jonas Faraasen Olsen endelig fikk ballen i nota og reduserte til 1-3. Med bare fem minutter igjen hjalp det så lite. Isteden ble ydmykelsen komplett da Lachacz satte inn gjestenes fjerde mål for dagen.

Christer Arnesen mener at et tap må man tåle, men å tape på det prestasjonsnivået Kvik Halden hadde i dag er ikke akseptabelt.
- Hadde vi prestert bra i dag og Mysen hadde vært bedre i utgangspunktet hadde det vært greit, men Mysen er ikke så gode at vi skal tape 4-1, mener Arnesen som forsikrer at de skal greie å motivere spillerne til å prestere bedre i neste serierunde.

Greåker neste
Det var ikke akkurat noe publikumsfrieri det Kvik Halden presterte på Rødsjordet i dag. Nå kan Kvik Halden i alle fall senke skuldrene, glemme dagens kamp og fokusere på neste seriekamp mot Greåker borte. Serieåpningen er unnagjort, de første poengene er delt ut og verre enn det Kvik Halden presterte i dag, det kan det ikke bli. Nå er det bare nødt til å gå en vei.

Kampen mot Greåker spilles på Moa førstkommende fredag kl. 19:00.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
haldendagblad.no
smaalenene.no
3divisjon.no
mysenfotball.no


Fakta:
Kvik Halden FK – Mysen IF
Halden stadion – 19. april 2008

Resultat:
1-4 (0-1)

Målsjanser:
8-6

Scoringer:
0-1 Kristian Magnus Røine (39)
0-2 Michal Roman Lachacz (59)
0-3 Aran Larsen (75)
1-3 Jonas Faraasen Olsen (84)
1-4 Michal Roman Lachacz (88)

Gule kort:
Michal Roman Lachacz, Mysen IF

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
312

Startoppstilling (bytter i parentes):
Vegard Svendsen – Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Jens Christian Unneberg (Magnus Henriksen, 73. min) – Rasmus Bjærum (Shariar Ghaderifar, 62. min), Sabri Khattab, Kjetil Andreassen – Anders Viken (Alexander Thon, 30. min), Jonas Faraasen Olsen og Erik Faraasen.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


1. serierunde, 3. divisjon, avdeling Østfold
Moss FK 2 – Sarpsborg Sparta FK 2, 4-0
Selbak TIF – Lisleby FK, 2-3
Askim FK – Greåker IF, 3-2
Rygge IL – IL Borgar, 2-3
Ås IL – Trøgstad/Båstad FK, 5-0
Kvik Halden FK – Mysen IF, 1-4
Sprint/Jeløy SK 2 – Sarpsborg Sparta FK 2, 21.04
Moss FK 2 – Hærland IL, 21.04

Diskuter kampen her
Les flere nyheter om A-lagetFoto: Heidi Haukenes Karud
Publisert: 19.04.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge