Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Et revansjelystent Kvikelag

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden har brukt denne uka på å finne tilbake til den positive gløden før den viktige seriekampen borte mot Greåker på fredag. Det har vært litt å stri med for de to Kviketrenerne etter sjokktapet i seriepremieren, men nå oser det revansjelyst av både spillere og trenere.

Ørjan Christiansen forteller at både han og Christer Arnesen fikk flere telefoner fra Mysenspillere som utga seg for å være helt andre natt til søndag. De to Kviketrenerne fikk gjennomgå av lite høflige Mysenspillere før det hele endte med skrik og skrål fra et eller annet lystig lag i Indre Østfold.
- Den type oppførsel er fine bidrag både for oss og gruppa for at vi kan bruke alt fra kampen som en sterk motivasjonskilde videre fremover, sier en svært revansjesugen Christiansen og forteller videre om dagene etter den fatale seriekampen.
- Vi brukte naturlig nok første del av mandagstreninga til en fornuftig prat om lørdagens kamp. Kampen er ferdigspilt og poengene ble delt ut lørdag og det får vi ikke gjort noe med. Samtidig må vi sette fokus på å lære av slike kamper også for å hindre at vi opptrer slik igjen. En ting er å tape fotballkamper, men mot Mysen gikk det mest på måten det skjedde på. De siste dagene har vi derfor brukt på intensivt spill i treningene for å finne tilbake til løpsvilje, aggressivitet og positivt engasjement, sier Christiansen.

Kollektiv kollaps
Trenernes konklusjon på hvorfor det gikk som det gikk på lørdag er at det bunnet ut i en mental reaksjon, en kollektiv kollaps.
- Det virket som om den kom av at vi ikke satt noen av de enorme sjansene vi hadde de første 20 minuttene og så gikk vi under torva da baklengsmålet kom. Vi klarte aldri å heve oss og mister rett og slett troa på oss selv og opptrer utrygt og passivt, konkluderer Ørjan Christiansen.

Ork, vilje og innsats
Nå er det derimot fullt fokus på neste seriekamp og det mot en motstander Kvik Halden har slitt med de siste årene. I fjor tapte de rød/hvite hele 2-4 mot Greåker på Moa og i hjemmekampen, den siste seriekampen i fjor, vant haldenserne 5-4. Christiansen forventer seg en tøff kamp også denne gang, men nekter å fokusere på minnene fra Moa.
- Greåker er et arbeidsomt lag som kriger og ofrer seg over hele banen. Mye kommer til å handle om duell- og løpsvilje. Få baner innbyr til finspill tidlig på året, det gjelder etter hva jeg vet også Moa. Vi skal ha stort fokus på fundamentet som må være på plass for å vinne fotballkamper. Ork, vilje og innsats. Hva angår Greåker og minner fra Moa ut over det bruker vi ikke tid på. Historie er historie, fredagens kamp er den vi fokuserer på, og vi forventer å se et heltent og veldig revansjelystent Kvikelag, sier Christiansen.

Forandringer i startelleveren
Kviketreneren forteller også at det blir flere forandringer på laget siden Mysenkampen. Det som er sikkert er at Thomas Sandem er tilbake mellom stengene og at Magnus Henriksen kommer inn i forsvarsrekka. Startelleveren blir offentliggjort etter treninga på torsdag.

Få med deg Greåker IF – Kvik Halden FK, fredag 25. april kl. 19:00 på Moa!

Vil Kvik Halden reise kjærringa mot Greåker? Diskuter kampen her!
Tipp resultatet i kampen her!

Les flere nyheter om A-lagetFoto: Andreas Lund
Publisert: 23.04.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge