Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

- Utrolig deilig!

Av Petter Jacobsen


Ørjan Christiansen var både lettet og glad etter sesongens første trepoenger. Kvik Halden reiste seg fra fadesen mot Mysen og banket i kveld Greåker på bortebane med småpene 0-5.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


- Jeg hadde en god følelse før kampen i dag og det var utrolig deilig å få den første seieren, utbrøt Ørjan Christiansen etter kampen.

Starten på kampen var ikke helt ulik starten mot Mysen, men denne gang traff Jonas Faraasen Olsen på første forsøk og sendte haldenserne i ledelsen etter bare fem minutter. Lukasz Lubieniecki doblet ledelsen etter tolv minutter før Faraasen Olsen punkterte kampen allerede etter 21 minutter med 0-3. Ti minutter før pause rakk også Magnus Henriksen å øke ledelsen til 0-4. Kvik Halden torpederte hjemmelagets forsvar i første omgang og var totalt overlegne. At gjestene i tillegg til de fire målene hadde hele tre mer eller mindre feilaktige annulleringer sier litt om de rød/hvites overtak de første 45 minuttene.

Andre omgang ble naturlig nok hakket roligere og det ble med Alexander Thons scoring tre minutter ut i omgangen som fastsatte sluttresultatet til 0-5. Kvik Halden styrte og hadde kontroll på kampen fra start til slutt og det var et Kvik Halden som viste noe av det som bor i laget. Ørjan Christiansen var selvsagt svært fornøyd med gjennomføringen av kampen.
- Vi går ut og gjør akkurat det vi blir enige om og er totalt overlegne. Vi får tidlig uttelling og det sprer seg trygghet i laget. I pausa fokuserer vi på å opprettholde trøkket, vinne andre omgang og holde nullen. Jeg er veldig stolt av måten vi opptrer på i dag og vi får virkelig svar på tiltale fra spillerne som opptrer som et lag fra start til slutt, sier Christiansen.

Igjen var det ”sa sa sa” som jomet ut fra Kvik Haldens garderobe, mens det var tyst som i graven på andre siden av gangen. Kvik Halden klatrer på tabellen og har fått tilbake litt av selvtilliten før en hektisk uke står for dør.

Neste seriekamp er neste fredag hjemme mot IL Borgar, men før det skal Kvik Halden til Kolbotn og spille om en plass i årets Norgesmesterskap på onsdag. Den kampen spilles på Sofiemyr stadion og kampstart er kl. 19:00.

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
sa.no
3divisjon.no


Fakta:
Greåker IF – Kvik Halden FK
Moa – 25. april 2008

Resultat:
0-5 (0-4)

Målsjanser:
4-14

Scoringer:
0-1 Jonas Faraasen Olsen (5)
0-2 Lukasz Lubieniecki (12)
0-3 Jonas Faraasen Olsen (21)
0-4 Magnus Henriksen (36)
0-5 Alexander Thon (48)

Gule kort:
Jonas Heli Hansen, Magnus Henriksen og Shariar Ghaderifar, Kvik Halden FK

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
50

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Magnus Henriksen – Kjetil Andreassen, Ahmet Emini, Sabri Khattab (Rasmus Bjærum, 69. min) – Alexander Thon (Esteban Reyes, 72. min), Jonas Faraasen Olsen (Shariar Ghaderifar, 72. min) og Erik Faraasen.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


2. serierunde, 3. divisjon
Lisleby FK – Rygge IL, 5-1
Greåker IF – Kvik Halden FK, 0-5
Trøgstad/Båstad FK – Selbak TIF, 2-5
IL Borgar – Askim FK, 28.04
Hærland IL – Sprint-Jeløy SK 2, 28.04
Moss FK 2 – Mysen IF, 28.04
Sarpsborg Sparta FK 2 – Ås IL, 28.04

Diskuter kampen her!
Les flere nyheter om A-lagetFoto: Morten Jacobsen
Publisert: 25.04.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge