Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Kvik Halden videre i cupdrama

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden hadde spillet og sjansene, men klarte bare å score ett mål i løpet av de første 89 minuttene. Da utlignet Kolbotn og sluttminuttene i gårsdagens NM-kvalifiseringskamp ble svært dramatiske.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Det var noe tamt og uoppfinnsomt over Kvik Halden i går. Laget hadde ballen mye og kom også til noen farlig målsjanser, men alt i alt så slet de rød/hvite når en nærmet seg Kolbotns sekstenmeter. Kolbotn var heller ikke noen stor trussel, men så lenge Kvik Halden ikke klarte å score på sjansene var det hele tiden en utrygghet som så lå og lurte.

Rasmus Bjærum fikk æren av å sende Kvik Halden i ledelsen etter flott forarbeid av Sabri Khattab i det 32. minutt.
- Jeg fikk jo ballen servert så det var bare å sette den. Det var veldig deilig, sa en godt fornøyd Bjærum om sitt første mål for A-laget.
Målet så lenge ut til å bli kampens eneste og etter at Kvik Halden hadde gjort kampens siste taktiske bytte fire minutter før slutt skulle bare seieren sikres. Men en markeringssvikt i Kviks forsvar i det 90. spilleminutt gjorde det enkelt for hjemmelaget å utligne til 1-1. Dermed var det bare å forberede seg på ekstraomganger. Men med bare to dager til neste seriekamp var ikke haldenserne klare for ekstraomganger. Tre minutter på overtid ble Sabri Khattab felt innenfor sekstenmeteren og ble tildelt et soleklart straffespark. I den grad Lukasz Lubieniecki kunne lastes for markeringssvikten på Kolbotns scoring, gjorde han det godt igjen ved å banke ballen i nettmaskene til høyre for hjemmelagets keeper og sendte med det Kvik Halden til første ordinære runde i Norgesmesterskapet.

Christer Arnesen beskrev kampen som en fullt fortjent 2-1-seier.
- Vi rir på en 1-0-ledelse ganske lenge og har sjanser som vi kan sette. Kolbotn er nok ikke så godt trent og satser mye på dødball og da kladder vi det litt til på slutten der, sa Arnesen som ikke helt var klar for ekstraomganger.
- Nei, det var ikke helt etter planen det målet der. Men da var det bare å prøve å få noen sjanser de siste minuttene. Lukasz gjorde jobben på straffa. Han elsker å være matchvinner og det klarte han i dag.

Neste kamp for A-laget er allerede i morgen. Kl. 19:00 gjester IL Borgar Halden stadion i 3. serierunde.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
3divisjon.no
Kolbotns hjemmesider


Fakta:
Kolbotn IL – Kvik Halden FK
Sofiemyr stadion – 30. april 2008

Resultat:
0-1 (1-2)

Målsjanser:
3-8

Scoringer:
0-1 Rasmus Bjærum (32)
1-1 Kolbotn (90)
1-2 Lukasz Lubieniecki (str. 90+3)

Gule kort:
ingen

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
50

Startoppstilling (bytter i parentes):
Joachim Langvik – Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Magnus Henriksen – Rasmus Bjærum (Håkon Bukholm, 62. min), Ahmet Emini, Sabri Khattab – Esteban Reyes, Jonas Faraasen Olsen (Kristoffer Solvang, 86. min) og Erik Faraasen (Anders Viken, 76. min).

Andre resultater

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 30.04.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge