Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Bestod tålmodighetsprøven

Av Petter Jacobsen


Sesongens andre trepoenger ble innkassert i gårsdagens møte med Borgar på Halden stadion. Kampen ble aldri spennende og med et solid overtak både sjanse- og spillemessig ble det en enkel seier for Kvik Halden.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Men det ble en tålmodighetsprøve for Kvik Haldens utvalgte. Gjestene hang godt med og forsvarte seg den første halvtimen, mens Kvik Halden malte på uten å få uttelling på sjansene. Men som i kampen mot Kolbotn var det de yngste som til slutt åpnet scoringskontoen for hjemmelaget. Håkon Bukholm sendte Kvik Halden i ledelsen etter godt forarbeid av Esteban Reyes i det 30. Minutt, hans første obligatoriske A-lagsmål.

Resultatet stod seg til pause og i andre omgang fortsatte de rød/hvite å dominere. Rasmus Bjærum scoret sitt første A-lagsmål på onsdag og i går scoret han sitt første A-lagsmål i serien. Nok en gang var det Esteban Reyes som stod for den assisterende pasningen etter 55 minutters spill. På 2-0 var det ingen tvil om hvor seieren ville havne. Borgar skapte ikke en eneste sjanse, mens Kvik Halden kunne vunnet med langt større sifre med bedre uttelling på sjansene. Shariar Ghaderifar var gårsdagens tredjemann på scoringslista, også han med sitt første obligatoriske A-lagsmål. 3-0-målet kom i det 63. minutt.

Uten å brenne av for mye krutt cruiset haldenserne inn til en komfortabel, enkel og svært fortjent seier på hjemmebane. Og i andre kampen på rad i serien holder Kvik Halden nullen og det var selvsagt trener Ørjan Christiansen godt fornøyd med.
- Vi hadde stålkontroll bakover og Borgar var knapt borti ballen og hadde ikke et eneste skudd på mål. Spillerne viste seg virkelig fram og bestod tålmodighetsprøven. En prøve som det kommer til å bli mot mange av lagene vi møter, sa Christiansen som trekker fram Esteban Reyes i storform, Anders Viken som kommer inn og snurrer rundt med sin forsvarer og selvsagt unggutta Håkon Bukholm og Rasmus Bjærum som nok engang spiller en god kamp.

Neste seriekamp spilles på Sentralidrettsanlegget der Kvik Halden også har en del å revansjere etter fjoråret 5-1-tap mot Lisleby. Kampen starter kl. 19:30, onsdag 7. mai.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
ilborgar.no
sa.no
3divisjon.no


Fakta:
Kvik Halden FK – IL Borgar
Halden stadion – 2. mai 2008

Resultat:
3-0 (1-0)

Målsjanser:
10-0

Scoringer:
1-0 Håkon Bukholm (30)
2-0 Rasmus Bjærum (55)
3-0 Shariar Ghaderifar (63)

Gule kort:
Ahmet Emini og Jonas Heli Hansen, Kvik Halden FK

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
198

Startoppstilling (bytter i parentes):
Joachim Langvik – Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Sabri Khattab – Rasmus Bjærum, Ahmet Emini (Anders Viken, 60. min), Håkon Bukholm (Martin Torp, 75. min) – Esteban Reyes, Jonas Faraasen Olsen (Shariar Ghaderifar, 35. min) og Erik Faraasen.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


3. serierunde, 3. divisjon
Askim FK – Lisleby FK, 3-0
Kvik Halden FK – IL Borgar, 3-0
Rygge IL – Selbak TIF, 0-4
Ås IL – Hærland IL, 03.05
Moss FK 2 – Greåker IF, 05.05
Sprint/Jeløy SK 2 – Mysen IF, 05.05
Trøgstad/Båstad FK – Sarpsborg Sparta FK, 05.05

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Heidi Haukenes Karud
Publisert: 03.05.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge