Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Poengdeling mot Lisleby

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden scoret etter bare 50 sekunder og spilte god angrepsfotball i tre minutter mot Lisleby onsdag kveld, men så var det stopp. Kampen utviklet seg til et sørgelig skue der ingen utmerka seg positivt, men der dommeren utmerka seg svært negativt.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Gjestene gikk rett i angrep mot et svært tafatt Lislebylag i åpningsminuttene og Jonas Faraasen Olsen satte inn 1-0 før minuttet var spilt. At Lisleby la seg så langt tilbake på banen og slapp Kvik Halden mye til de første minuttene var ironisk nok resepten på å kapre poeng mot haldenserne i dag.
- Det sniker seg inn en falsk trygghet virker det som, som vi blir prega av ut omgangen, sier Kvik Haldens trener Ørjan Christiansen.

Etter 1-0-scoringen var det lite som skjedde før halvveis ut i omgangen da Lisleby fikk en kjempesjanse til å utligne, men ballen snek seg centimetere på utsiden av stolpen. Kvik Halden kom noe bedre med igjen da halvtimen var spilt og hadde sjanser ved både Esteban Reyes og Jonas Faraasen Olsen, men det var ingen sprut i avslutningene og viljen var ikke helt tilstede. Isteden gikk det på verst tenkelig måte. Lukasz Lubieniecki var uheldig og satte ballen i eget nett like før pause.

Selvmålet skulle vise seg å bli skjebnesvangert for andre omgang var ikke bare en svak forestilling, Det var svært middelmådig 3. divisjonsnivå og underholdningsverdien var lik null. I tillegg bidro en dommer helt uten forståelse for spillet til at omgangen nærmest ble en parodi. Først ble Lislebys trener ganske uforståelig vist opp på tribunen. Like etter var det Arthur Faranczuk og Kvik Halden som måtte lide av dommerens vrede. Faranczuk fikk et billig frispark idømt mot seg, ropte ut et godt norsk banneord og gikk vekk fra situasjonen. Dommeren hadde imidlertid bestemt seg for å gi gult kort for munnbruken og da polakken ikke snudde seg for å ta i mot det gule kortet sendte like godt dommeren han rett i dusjen.
- Hårreisende! Jeg var påpasselig å påpeke for spillerne at denne dommeren har vi vært borti før og han kan finne på å koke over og det gjør han jo i denne situasjonen. Han viser at han har lite eller ingen innsikt i spillet. I et sånt tett og jevnt lokaloppgjør der begge lag vil være med i toppen så ønsker man jo ikke at dommeren skal ødelegge en kamp, men det gjør han delvis i dag, mener Christiansen.

Kvik Halden skapte bare en eneste sjanse i andre omgang uten å få uttelling. Hjemmelaget var også like lite kreative og dermed endte kampen 1-1.
- Vi bestemmer oss i pausa for at dette er ikke bra nok og vi må få i gang løpskapasiteten og presisjon i pasningsspillet. I forhold til innlegg og faste situasjoner som corner osv så gir vi vekk altfor mye ball. Det var ikke det Kvikelaget jeg hadde håpet å se her ute i dag må jeg innrømme, avslutter en skuffet Ørjan Christiansen.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
3divisjon.no


Fakta:
Lisleby FK – Kvik Halden FK
Sentralidrettsanlegget – 7. mai 2008

Resultat:
1-1 (1-1)

Målsjanser:
3-7

Scoringer:
0-1 Jonas Faraasen Olsen (1)
1-1 Selvmål (42)

Gule kort:
Ahmet Emini og Magnus Henriksen, Kvik Halden FK
Fredrik Stenberg, Lisleby FK

Røde kort:
Arthur Faranczuk, Kvik Halden FK

Tilskuere:
100

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Magnus Henriksen – Rasmus Bjærum (Martin Torp, 75. min), Ahmet Emini, Håkon Bukholm (Sabri Khattab, 60. min) – Esteban Reyes (Anders Viken, 60. min), Jonas Faraasen Olsen og Erik Faraasen.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


4. serierunde, 3. divisjon
IL Borgar – Moss FK 2, 1-5
Hærland IL – Sarpsborg Sparta FK, 1-3
Rygge IL – Trøgstad/Båstad FK, 6-1
Selbak TIF – Askim FK, 3-0
Lisleby FK – Kvik Halden FK, 1-1
Mysen IF – Ås IL, 08.05

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 07.05.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge