Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Rystet Moss, men tapte til slutt

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden rystet 1. divisjonslaget Moss i kveldens cupkamp på Halden stadion og var best i første omgang, men etter hvilen tok gjestene oppskriftsmessig over og vant til slutt 2-0. Likevel en svært positiv kamp av de rød/hvite.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Etter de første 45 minuttene var optimismen stor på Rødsjordet. Drømmen om en cupbombe i 1. runde også i år var godt synlig blant haldenserne på tribunene. For Kvik Halden spilte ut Moss, skapte kjempesjanser på rekke og rad og burde tatt ledelsen til pause. Gjestene var gode de første 10-15 minuttene og skapte et par sjanser, men ut omgangen var det hjemmelaget som fyrte av den ene kruttsalven etter den andre.

0-0 til pause
Jonas Faraasen Olsen hadde alene tre gedigne sjanser til å gi Kvik Halden ledelsen. Store sjanser hadde også Rasmus Bjærum og Lukasz Lubieniecki som begge traff treverket. Men mot såpass god motstand som Moss så må sjansene settes og det maktet ikke haldenserne. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0, et resultat de gulkledde gjestene burde se seg mest fornøyd med.

Rødt kort
Faraasen Olsen åpnet andre omgang med igjen å sjokkere Mosseforsvaret, men isteden var det 1. divisjonslaget som tok ledelsen etter 53 minutter. Minuttet etter var Faraasen Olsen igjen farlig frempå, men det ville seg overhodet ikke for unggutten i dag. De påfølgende minuttene var svært avgjørende for kampen. På et feilaktig idømt hjørnespark headet gjestene inn 2-0 og like etter kokte det over for Lukasz Lubieniecki som pådro seg sitt andre gule kort og ble sendt i dusjen.

Fornøyd tross tap
Med ti mann på banen ble det svært vanskelig for Kvik Halden. Moss tok fullstendig over og kun en meget god Thomas Sandem i mål hindret et styggere resultat. Gultrøyene hadde hele seks store målsjanser de siste 20 minuttene og med avslutningen på kampen tatt i betraktning vant nok Moss fortjent. Men med bedre uttelling på hjemmelagets sjanser i første omgang kunne utfallet av kampen vært snudd på hodet. Uansett var det en sjanserik, underholdene og spennende 1. runde av Norgesmesterskapet på Halden stadion. Derfor var både trenerteamet og en av banens beste spillere, midtstopper Jonas Heli Hansen, fornøyd etter kampen.
- Jeg synes vi klarer oss veldig bra i første omgang og vi burde kanskje ha ledet 2,3-0 tidlig, men når dem tar ledelsen i andre omgang rakner det litt og særlig når vi får Lukasz utvist ble det vanskelig, oppsummerte Heli Hansen som på spørsmål om egen innsats svarte beskjeden:
- Jeg syns nå hele laget var bra jeg.

-Positiv opplevelse
Trener Christer Arnesen mente det var en god prestasjon av Kvik Halden.
- Vi møter et godt fotballag og vi ryster dem til gangs vil jeg påstå og har mange gode sjanser som vi ikke setter. Vi henger godt med i hele kampen fram til det første målet kommer og da butter det litt i mot. Så får vi det røde kortet og da er mesteparten av kampen ødelagt. Men helt klart en positiv opplevelse for hele gruppa, sier Christer Arnesen.

Jonas Faraasen Olsen hadde alene 5-6 målsjanser i dag kunne avgjort kampen på egenhånd. Christer Arnesen har løsningen på scoringsproblemene.
- Kanskje jeg får ta på meg fotballskoa og servere han enda bedre baller, sier Arnesen og fortsetter.
- Jonas kommer han. Han er delaktig i mye av oppspillet og er ofte i posisjon hvor han kan score sjøl. Målprotokollen hans blir bedre utover sommeren og høsten, garanterer Christer Arnesen.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
haldendagblad.no
moss-avis.no
moss-dagblad.no
mossfk.no


Fakta:
Kvik Halden FK – Moss FK
Halden stadion – 12. mai 2008

Resultat:
0-2 (0-0)

Målsjanser:
11-11

Scoringer:
0-1 Kenneth Kvalheim (53)
0-2 Daniel Reinoso (57)

Gule kort:
Jonas Heli Hansen, Kvik Halden FK
Vladan Grujic, Moss FK

Røde kort:
Lukasz Lubieniecki, Kvik Halden FK

Tilskuere:
415

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Jonas Heli Hansen, Martin Torp, Espen Christiansen – Rasmus Bjærum (Shariar Ghaderifar, 57. min), Ahmet Emini (Håkon Bukholm, 45. min), Sabri Khattab – Esteban Reyes, Jonas Faraasen Olsen (Kristoffer Sundt, 70. min) og Erik Faraasen.

Andre resultater

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Bli med i Kvik HFKs tippekonkurranse og tipp resultatet i neste seriekamp mellom Kvik Halden FK og Selbak TIF her!Foto: Heidi Haukenes Karud
Publisert: 12.05.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge