Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Et antiklimaks av en fotballkamp

Av Petter Jacobsen


Det er bare to dager siden Kvik Halden tidvis leverte festfotball mot Moss. I dag var det tilbake til hverdagen og seriekamp mot Selbak. Det ble en svak forestilling, men hjemmelaget vant 2-0.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


- Tre poeng, 2-0 og ingen baklengs er vel stort sett det vi tar med oss fra den kampen her, sier Kvik HFKs trener Ørjan Christiansen.

Også i fjor spilte Kvik Halden en middelmådig kamp bare to dager etter 1. runde i Cupen. Kvik HFKs trener mener likevel at det ikke er på grunn av slitne spillere.
- Nei, dette her går på det mentale. Vi hadde fokus på det på trening i går og før kampen i dag at det nå er hverdagen som møter oss. Det går veldig lang tid før vi kommer i gang, men det positive i dag er at vi får bra uttelling på de få sjansene vi produserer, sier Ørjan Christiansen.

Heldig ledelse
For en gangs skyld hadde nemlig Kvik Halden god uttelling på sjansene. Det ble riktignok bare skapt fire kvalifiserte sjanser, men da må en se seg fornøyd med 50 prosents uttelling. Det gikk 30 minutter av første omgang før Jonas Faraasen Olsen ordnet 1-0 for hjemmelaget. Før det hadde Kvik Halden kun skapt en sjanse ved Erik Faraasen og ellers var spillet sørgelig svakt og i et svært bedagelig tempo. Selbak var nær ved å utligne like før pause da Espen Christiansen syndet med en grusom tversoverpasning i forsvar. På det påfølgende hjørnesparket skapte gjestene også en stor målsjanse og Kvik Halden var heldige som gikk til pause med ledelse.

- Gigantisk nedtur
Frustrasjonen over stadige feilpasninger, tapte dueller og lite kreativitet i angrepsspillet bredte seg i Kvik Halden utover i andre omgang. Selbak fikk ved flere anledninger slippe enkelt til i Kvik HFKs bakre rekker, men Jonas Heli Hansen var nok en gang en av hjemmelagets beste sammen med keeper Thomas Sandem som ryddet opp i det Selbak skapte. Kvik Halden måtte til slutt ha en dødball for å avgjøre kampen. Etter 68 minutter slo innbytter Alexander Thon et frispark inn i feltet der Anders Viken fistet ballen videre i mål til 2-0.

Heldigvis var Selbak like dårlige som Kvik Halden og det var kun derfor de tre poengene ble igjen i Halden i dag. Det er faktisk lenge siden man har sett et så tafatt hjemmelag på Halden stadion. Ørjan Christiansen var også skuffa over prestasjonene etter kampen.
- Vi kan ikke være fornøyd med prestasjonene vi leverer og det er jo en gigantisk nedtur for både spillere og publikum etter det vi leverte på mandag. Men vi var smertelig klar over at denne fella er det veldig fort å gå i og det gjør vi jo i dag, sier Kviketreneren som lover bedring mot Rygge.

Den tredje kampen på fem dager for Kvik Haldens A-lag spilles på fredag. Da møter Kvik Halden Rygge i Rygge idrettspark kl. 19:00.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
ha-halden.no


Fakta:
Kvik Halden FK – Selbak TIF
Halden stadion – 14. mai 2008

Resultat:
2-0 (1-0)

Målsjanser:
4-4

Scoringer:
1-0 Jonas Faraasen Olsen (30)
2-0 Anders Viken (68)

Gule kort:
Jonas Heli Hansen, Kvik Halden FK
Simen Kristiensen, Jonas Gislo, Kjetil Werner og Jørn Berg, Selbak TIF

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
185

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Magnus Henriksen, Martin Torp, Jonas Heli Hansen, Espen Christiansen (Jens Christian Unneberg, 72. min) – Rasmus Bjærum, Sabri Khattab, Esteban Reyes – Anders Viken, Jonas Faraasen Olsen (Shariar Ghaderifar, 78. min) og Erik Faraasen (Alexander Thon, 63. min)

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


5. serierunde, 3. divisjon
Askim FK – Rygge IL, 1-2
Trøgstad/Båstad FK – Hærland IL, 2-1
Ås IL – Greåker IF, 2-2
Kvik Halden FK – Selbak TIF, 2-0
Moss FK 2 – Lisleby FK, 4-1

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Heidi Haukenes Karud
Publisert: 14.05.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge