Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Festsifre i grøftekamp

Av Petter Jacobsen


En humpete gressmatte, regn fra et tungt skylag over Rygge idrettspark og rundt 30 tilskuere. Det var ikke akkurat en festaften da Kvik Halden møtte dumpekandidat Rygge 16. mai. Men haldenserne kom fra det med tre nye poeng og 6-1 i målprotokollen.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Kvik Halden dro til Rygge med kun et mål for øye. Seier og tre poeng. For Kvik Halden er virkelig et skadeskutt fotballag om dagen. I startoppstillingen i dag var blant annet Eirik Paulsen som etter et langvarig skadeopphold kun har trent i en uke og Magnus Henriksen som sliter med et vondt lår. Samtidig var en halvskadet Shariar Ghaderifar på benken og trener Christer Arnesen spilte selv det siste kvarteret.

Haldenserne fikk en drømmestart på kampen med 0-1 etter bare fem minutter. Sabri Khattab stusset en dødball rett i kassa og kvarteret senere økte han til 0-2 på en nærmest identisk scoring. Kvik Halden var både heldige og gode i første omgang og var svært effektive. Magnus Henriksen satte inn 0-3 etter 30 minutter, mens Rasmus Bjærum og Jonas Faraasen Olsen økte til henholdsvis 0-4 og 0-5 før pause. Like før pause pådro hjemmelaget seg også et rødt kort og måtte spille andre omgang med ti spillere.

En omgang som naturlig nok ble en ren transportetappe. Kampen var avgjort for lengst og i de ufyselige spilleforholdene på Rygge ønsket både spillere og tilskuere seg ferdig med kampen. Lagene scoret hvert sitt mål i andre omgang. Først økte Anders Viken til 0-6 i det 49. minutt før Rygge reduserte til 1-6 halvveis ut i omgangen, en scoring som Kvik HFKs keeper Joachim Langvik må ta på sin kappe.

Den ene treneren som lot fotballstøvlene ligge hjemme, Ørjan Christiansen, var lettet etter seieren og fornøyd med at laget scoret hele seks mål.
- Det var litt mer oppløftende i dag. Vi leverer et godt stykke innsats og løper mye mer enn mot Selbak. Det er mye positivt å se, spesielt i første omgang, og vi er igjen veldig effektive. Rygge følte seg nok litt hardt straffe en periode. Men vi kommer til mange innlegg, er med på returene og har bra trøkk innenfor sekstenmeteren, oppsumerte Ørjan Christiansen som var glad for å komme gjennom en tøff uke med seks poeng.
- Nå er vi helt der oppe vi skal være og det er deilig å ta en frihelg med det i tankene, sier han.

Dermed kan Kvik Halden feire 17. mai med god samvittighet og se fram til en ikke fullt så hektisk framtid. Nå er det faktisk en hel uke til neste kamp som spilles hjemme på Halden stadion mot Askim fredag 23. mai kl. 19:00.

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Fakta:
Rygge IL – Kvik Halden FK
Rygge idrettspark – 16. mai 2008

Resultat:
1-6 (0-5)

Målsjanser:
11-3

Scoringer:
0-1 Sabri Khattab (5)
0-2 Sabri Khattab (20)
0-3 Magnus Henriksen (30)
0-4 Rasmus Bjærum (37)
0-5 Jonas Faraasen Olsen (38)
0-6 Anders Viken (49)
1-6 (70)

Gule kort:
ingen

Røde kort:
Ett til Rygge IL

Tilskuere:
30

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem (Joachim Langvik, 45. min) – Lukasz Lubieniecki, Martin Torp, Magnus Henriksen (Lars Petter Brevig, 61. min), Eirik Paulsen – Rasmus Bjærum (Christer Arnesen, 76. min), Sabri Khattab, Esteban Reyes – Anders Viken, Jonas Faraasen Olsen og Erik Faraasen.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Morten Jacobsen
Publisert: 17.05.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge