Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Kvik Halden på topp!

Av Petter Jacobsen


Med 1-0-seier over Askim i fredagens seriekamp på Halden stadion inntok haldenserne topplasseringen på tabellen for første gang i år. Det ble aldri den helt store fotballkampen, men likevel en ny seier og nok en kamp uten baklengsmål.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Christer Arnesen var selvsagt fornøyd med tabellplasseringen.
- Ja, vi ligger godt an nå rent poengmessig, men det er en god jobb å gjøre igjen så vi får telle opp i slutten av mai og i slutten av juni også får vi se åssen det går etter sommeren, sier Arnesen.

Liten struktur i angrepsspillet
For heller ikke mot Askim løsnet det helt for Kvik Halden. Det ble mange feilpasninger, strukturen i angrepsspillet fungerte ikke helt og Askim fikk ved flere anledninger slippe altfor enkelt til i Kvik HFKs bakre rekker. Lagene hadde hver sin omgang og den første ble dominert av hjemmelaget. Etter to store sjanser av Erik Faraasen og Jonas Faraasen Olsen var det Rasmus Bjærum som banket inn 1-0 for de rød/hvite etter 18 minutter. Uten det helt tempoet og uten den helt store gnisten i verken angrep eller forsvar skapte hjemmelaget flere store muligheter før pause, men uten uttelling.

Ung matchvinner
Kvik Halden skapte flest sjanser også i andre omgang, men Askim var uten tvil også nær nettkjenning. Blant annet hadde gjestene to gigantmuligheter like etter hvilen. Men selv om det stod og vippet på 1-0 ble det egentlig aldri spennende. Til det var gløden og vinnerviljen for liten hos begge lagene. Dermed ebbet det ut med 1-0 og unggutten Rasmus Bjærum fikk æren av å bli matchvinner og i tillegg sende Kvik Halden til topps på tabellen.

Passe fornøyd
Christer Arnesen var veldig fornøyd med tre poeng og null baklengsmål, men var enig at det er en del ting å justere foran neste kamp.
- Blant annet var det en del pasningsvalg og balltap som gjorde at det ble strekk i laget og kontringer i mot. Askim jukset fælt og lå med to mann på topp konstant. Det var vi som ledet kampen, mens dem måtte score mål og vi var nok litt ukloke mann mot mann og slapp dem for lett til. Det siste kvarteret syns jeg vi rydda bra opp og justerte oss godt inn, avslutter Arnesen.

Trøgstad/Båstad neste
A-lagets neste kamp er igjen hjemme på Halden stadion fredag 30. mai kl. 19:00 mot laget som ligger nest sist på tabellen; Trøgstad/Båstad.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
askimfk.no
3divisjon.no


Fakta:
Kvik Halden FK – Askim FK
Halden stadion – 23. mai 2008

Resultat:
1-0 (1-0)

Målsjanser:
11-4

Scoringer:
1-0 Rasmus Bjærum (18)

Gule kort:
Erik Faraasen, Kvik Halden FK
Kenneth Lindstad, Askim FK

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
201

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Martin Torp, Jonas Heli Hansen, Magnus Henriksen – Rasmus Bjærum, Esteban Reyes, Sabri Khattab – Anders Viken (Håkon Bukholm, 71. min), Jonas Faraasen Olsen (Shariar Ghaderifar, 73. min) og Erik Faraasen (Kjetil Andreassen, 82. min)

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


7. serierunde, 3. divisjon
Hærland IL – Greåker IF, 2-3
Kvik Halden FK – Askim FK, 1-0
Trøgstad/Båstad FK – Mysen IF, 0-2
IL Borgar – Sarpsborg Sparta FK, 26.05
Moss FK 2 – Rygge IL, 26.05
Sprint-Jeløy SK 2 – Selbak TIF, 26.05

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 23.05.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge