Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Måtte fram med kuleramma!

Av Petter Jacobsen


Mange forventet storseier mot nedrykksdømte Trøgstad/Båstad og Kvik Halden svarte så til de grader på tiltale. Haldenserne serverte kremmerhus på kremmerhus og sørget for at mannen med resultattavla ikke fikk et sekund hvile. Kvik Halden banket stakkars Trøgstad/Båstad 10-0!
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


- Det var flott å se opp på tavla og se at småguttene måtte løpe etter nummerne. 10-0 står det respekt av og det kunne faktisk vært enda mer, sa en strålende blid Christer Arnesen.

Scoring hvert sjuende minutt
Bortsett fra en noe tam åpning på kampen leverte Kvik Halden en festforestilling da laget først fikk hull på byllen. Etter kjempesjanser av både Rasmus Bjærum, Jonas Faraasen Olsen og Sabri Khattab, var det Faraasen Olsen som ga hjemmelaget ledelsen etter 26 minutter. Fra det minuttet og kampen ut scoret hjemmelaget i snitt ett mål hvert sjuende minutt!

4-0 til pause
Sabri Khattab økte til 2-0 da halvtimen var spilt, mens Anders Viken elegant løftet ballen over keeper fra 20 meter til 3-0 før Khattab enda frekkere plasserte ballen i vinkelen til 4-0. Etter Kvik Haldens fjerde scoring brølte gjestenes keeper til sine spillere: - Vi må stå på guttær, hvis ikke taper vi 15-0 her!

Hattrick på åtte minutter
Trøgstad/Båstads keeper var ikke langt unna å få rett. For de blå/gule hadde ikke noen ting å stille opp med og andre omgang ble en ydmykelse av de sjeldne. Faraasen Olsen satte inn sin andre og Kvik Haldens femte scoring på straffespark etter 54 minutter. Erik Faraasen tegnet seg også på scoringslista etter 66 minutter. Kjetil Andreaasen entret Rødsjordet med 20 minutter igjen og scoret muligens historiens kjappeste hattrick. Fra det 72. til 80. minutt scoret Kvik Halden hele fire mål og tre av dem stod Andreassen for, kun avbrutt av 8-0-scoringen til Jonas Heli Hansen. Kampen endte til slutt hele 10-0 og Andreassen var selvsagt fornøyd med innhoppet.
- Jeg kommer inn på et gunstig tidspunkt og kampen er avgjort og sånn, men jeg har følt meg i god form, har fått en bra treningsuke og var sugen på noen scoringer. Jeg må innrømme det. Så å komme inn nå og få tre mål er morsomt, sier han og synes det passa bra med en skikkelig storseier nå.
- Det har hangla litt i det siste og det er klart det er viktig å få banka inn noen scoringer. Nå skaper vi enormt med målsjanser etter hvert så det å få en storseier er morsomt. Helt klart!

- Mye bra angrepsspill
Christer Arnesen var lettet over at scoringene endelig satt løst og at spillerne fikk en positiv opplevelse.
- Det er mye bra angrepsspill og spillerne er veldig interessert i å spille naboen god. Vi gjør smarte valg og da kommer vi til sjanser som i dag. Det er gledelig å se når vi på en måte har gått og venta på den positive fotballen i det siste, oppsummerer Christer Arnesen.

I neste serierunde venter langt tøffere motstand på andre halvdel av banen. Kvik Halden gjester Melløs kunstgress og møter Moss FK 2 torsdag 5. juni kl. 19:00.

Husk å stemme på Kvik Halden FKs beste spiller i kampen mot Trøgstad/Båstad FK til venstre på siden!

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
tb-fotball.no


Fakta:
Kvik Halden FK – Trøgstad/Båstad FK
Halden stadion – 30. mai 2008

Resultat:
10-0 (4-0)

Målsjanser:
22-0

Scoringer:
1-0 Jonas Faraasen Olsen (26)
2-0 Sabri Khattab (30)
3-0 Anders Viken (43)
4-0 Sabri Khattab (45)
5-0 Jonas Faraasen Olsen (str. 54)
6-0 Erik Faraasen (66)
7-0 Kjetil Andreassen (72)
8-0 Jonas Heli Hansen (76)
9-0 Kjetil Andreassen (79)
10-0 Kjetil Andreassen (80)

Gule kort:
ingen

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
175

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Arhtur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Magnus Henriksen (Espen Christiansen, 38. min) – Rasmus Bjærum (Kjetil Andreassen, 70. min), Esteban Reyes (Ahmet Emini, 64. min), Sabri Khattab – Anders Viken, Jonas Faraasen Olsen og Erik Faraasen.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


8. serierunde, 3. divisjon
Lisleby FK – Sarpsborg Sparta FK, 2-5
IL Borgar – Hærland IL, 4-0
Greåker IF – Mysen IF, 0-2
Kvik Halden FK – Trøgstad/Båstad FK, 10-0
Selbak TIF – Ås IL, 3-5
Rygge IL – Sprint/Jeløy SK 2, 02.06
Askim FK – Moss FK 2, 02.06

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 31.05.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge