Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

- En nøkkelkamp

Av Petter Jacobsen


Torsdag spiller Kvik Halden årets kanskje viktigste bortekamp mot rekruttene til Moss FK 2. Det blir et knalltøft oppgjør mellom to lag som begge har opprykksambisjoner og som på forhånd er tippet som de to heteste kandidatene til opprykk.

Nåværende tabellplassering forteller også om to formlag. Kvik Halden har ikke tapt siden serieåpningen mot Mysen, mens Moss har vært jevnt gode og bare tapt mot Selbak og Mysen. Dermed ligger også lagene og lurer på henholdsvis 2. og 3. plass på tabellen.

God selvtillit
Kvik Halden kom seg gjennom en svært tøff mai-måned bedre enn noen gang. Med fem seire, en uavgjort og hele 23-2 i målforskjell har laget virkelig etablert seg i toppen. Ørjan Christiansen og laget hans har godt med selvtillit foran toppoppgjøret.
- Vi fokuserer på at det er en nøkkelkamp og derfor en kjempemulighet for oss til å ta tre poeng fra en konkurrent og et topplag. Moss er et godt lag som besitter gode ferdigheter, men det er så absolutt vi også. Vi drar til Melløs vel vitende om at vi har 4 strake seire og 19-1 i målforskjell på disse. Det gir trygghet og selvtillit og i tillegg har flere spillere funnet formen skikkelig, mener Kviketreneren.

Møter et sterkt mannskap
I fjor var det to jevne kamper mot Moss og på Halden stadion endte det 1-1, mens Kvik Halden spilte årsbeste og vant 3-0 på Melløs. Christiansen er ikke så opptatt av hvordan det gikk i fjor.
- Det er historie. Det som er realiteten denne sesongen er at Moss har vært klare på at de ønsker opprykk både med sitt 1. og 2. lag. De har stilt sterke mannskap i årets 3 divisjon, der hovedtyngden spillere kommer fra a-stallen. Vi er veldig trygge på at vi møter et sterkt lag, men det passer oss bra. Det er slike kamper man ønsker å spille hver uke, sier han.

Andreassen aktuell fra start
Kjetil Andreassen gikk glipp av en tøff mai-måned på grunn av en skade han pådro seg mot Greåker i slutten av april. Mot Trøgstad/Båstad fikk han sjansen i de siste 20 minuttene og scoret tre mål. I rekruttkampen mot Gresvik fortsatte han med fire nye scoringer, men Ørjan Christiansen påpeker at det ikke er noen automatikk i at kryss i målprotokollen gir plass i startelleveren.
- Det har vært veldig gledelig å se Kjetil tilbake fra skade og at han nærmer seg toppslag. Venstrelabben hans er het om dagen, ja faktisk høyre også så vi på mandag og Kjetil har flere gode egenskaper som er viktige i et lag. Han kan også håndtere flere posisjoner på banen, sier Christiansen som sammen med Christer Arnesen har et luksusproblem med laguttaket.
- Med flere spillere tilbake er det rift om plassene og det er vi selvsagt veldig fornøyde med. Laget mot Moss er ikke tatt ut enda, og vi kommer til å bruke den siste treningen i dag på å vurdere valgene.

Henriksen ute resten av vårsesongen
Verre er det med Magnus Henriksen som pådro seg en smell i foten mot Trøgstad/Båstad.
- Magnus er etter all sannsynlighet ute resten av vårsesongen. Han har ikke fått konkret diagnose ennå, men det kan være snakk om en muskelavrivning. Mest av alt veldig kjedelig for Magnus som også brukte store deler av vinteren på opptrening etter operasjon. Men Magnus har sterk psyke og takler denne støyten og er nok allerede innstilt på å komme raskt tilbake.

Få med deg Moss FK - Kvik Halden FK på Melløs kunstgress torsdag 5. juni kl. 19:00.

Husk også Kvik Halden FKs tippekonkurranse i diskusjonsforumet!
Trykk her for å tippe resultatet i kampen!

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget


Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 04.06.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge