Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Kvik Halden vant toppoppgjøret

Av Petter Jacobsen


Spenningen var stor foran toppoppgjøret mellom Kvik Halden og Moss 2 på Melløs kunstgress i kveld. Men istedenfor nerver og høye skuldre vartet begge lag opp med godt spill og sørget for en underholdene kamp som haldenserne til slutt vant 3-1.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Etter gode åpningsminutter av Kvik Halden kom hjemmelaget raskt med på notene. Etter 22 minutter nettet mossekråkene ved John Muiruri. Men Kvik Halden svarte direkte og utlignet ved Jonas Faraasen Olsen bare minuttet senere. Gjestene fra Halden var best i siste del av første omgang og Sabri Khattab serverte ballen til Faraasen Olsen som sørget for 2-1-ledelse til pause. Like før hvilen hadde Kvik Halden enda en kjempesjanse, men treverket stod i veien.

Faraasen Olsen med tre nettkjenninger
Det tok bare fire minutter av andre omgang før Jonas Faraasen Olsen, med sin tredje scoring for dagen, sørget for 3-1-ledelse. At spissen endelig for utteling på sjansene falt i god smak hos sjefen sjøl.
- Det er deilig for Jonas og det er betryggende for oss at han scorer når vi har press på oss og møter en god motstander. Han scorer tre ganger i dag og det kunne fort blitt flere, sa Ørjan Christiansen.

3-5-2
Hjemmelaget la om til 3-5-2 etter Kvik HFKs tredje scoring og skapte et visst trykk på haldenserne, men uten å skape veldig mange farligheter. Kvik Halden red av stormen og hadde i tillegg noen muligheter da Moss etterlatte seg store rom med bare tre forsvarere. Kjetil Andreassen hadde en god mulighet kvarteret før slutt, men da Moss ble redusert til ti mann på overtid var kampen definitivt avgjort og Kvik Halden stakk av med en sterk borteseier i en god 3. divisjonskamp.

Årsbeste i seriesammenheng
Ørjan Christiansen var selvsagt både lettet og glad etter 3-1-seieren.
- Vi spiller veldig bra i dag og vinner fortjent. Jeg må innrømme at jeg var litt nervøs på 3-1 da Moss la om til 3-5-2 og trykket på, men alt i alt presterer vi årsbeste i seriesammenheng, mener Christiansen som fortsatt har NM-kampen mot A-laget til Moss som årsbeste totalt sett.

Sprint/Jeløy 2 neste
I neste seriekamp venter nok et andrelag og igjen kommer motstanderen fra Moss. Denne gangen fra Jeløya. Etter at Trøgstad/Båstad slo Greåker hele 7-2 og Sprint/Jeløy 2 tapte mot Rygge ligger mossingen sist på tabellen, men Christiansen lover at spillerne skal klare å nullstille nok engang.
- Vi kommer ikke til å forvente og tro at ting vil gå av seg selv. Sprint har intensjoner om å beholde plassen i 3. Divisjon. De er som regel alltid i trøbbel, men klarer å intensivere når det gjelder. Vi skal klare å nullstille og ta Sprint på alvor, fastslår Christiansen.
Kvik Halden har vært gode på nettopp det i år og har klart å nullstille når antatt svakere motstand står på motsatt banehalvdel. Kviketreneren har forklaringen.
- Vi har satt stort fokus på det mentale i år og har vært flinke til å bli ferdig med kampene og heller fokusere på kampene som kommer. Vi kommer til å kose oss med seieren mot Moss 2 i kveld, mens spillerne sørger for restitusjon på egenhånd i mårra. Så får de fri på lørdag før det igjen er fellestrening på søndag og da er det som har skjedd historie, avslutter Ørjan Christiansen.

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
ha-halden.no


Fakta:
Moss FK 2 – Kvik Halden FK
Melløs kunstgress – 5. juni 2008

Resultat:
1-3 (1-2)

Scoringer:
1-0 John Muiruri (22)
1-1 Jonas Faraasen Olsen (23)
1-2 Jonas Faraasen Olsen (38)
1-3 Jonas Faraasen Olsen (49)

Gule kort:
Sabri Khattab, Kvik Halden FK

Røde kort:
Ett til Moss FK 2

Tilskuere:
50

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Jonas Heli Hansen, Arthur Faranczuk, Kjetil Andreassen – Anders Viken (Per Herman Puck, 67. min), Esteban Reyes, Rasmus Bjærum – Erik Faraasen (Ahmet Emini, 45. min), Jonas Faraasen Olsen (Shariar Ghaderifar, 55. min) og Sabri Khattab.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


9. serierunde, 3. divisjon
Mysen IF – IL Borgar, 2-0
Trøgstad/Båstad FK – Greåker IF, 7-2
Ås IL – Rygge IL, 7-3
Moss FK 2 – Kvik Halden FK, 1-3
Askim FK – Ås IL, 06.06
Selbak TIF – Hærland IL, 06.06

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget


Foto: Thor-Øivind Jacobsen
Publisert: 05.06.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge