Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Mer jubel på Halden stadion?

Av Petter Jacobsen


Sist et bunnlag var på besøk på Halden stadion endte det med 10-0-seier for Kvik Halden. I morgen kommer Sprint/Jeløy SK 2 til Rødsjordet og før kampen ligger Mossingene sist på tabellen med bare fire poeng.

Likevel er det ingen grunn til å tro at dette blir overkjørsel for avdelingslederen. Sprint/Jeløy har bare spilt seks kamper denne sesongen og har tre kamper til gode på de fleste lagene. Med seier i de tre kampene hadde laget ligget på åttende plass. Laget fra Jeløya har prestert på det jevne på hjemmebane, men har en elendig statistikk på sine tre bortekamper. Det har endt med tre tap og 4-10 i målforskjell. Verdt å merke seg er det likevel at laget er gjerrige både foran og bak og har en total målforskjell på 10-16.

Ørjan Christiansen var etter kampen mot Moss 2 på fredag klar på at Kvik Halden ikke skal undervurdere Sprint/Jeløy 2.
- Vi kommer ikke til å forvente og tro at ting vil gå av seg selv. Sprint har intensjoner om å beholde plassen i 3. divisjon. De er som regel alltid i trøbbel, men klarer å intensivere når det gjelder. Vi skal klare å nullstille og ta Sprint på alvor, fastslår Christiansen.

Det gjenstår fire kamper av vårsesongen før 3. divisjon tar ferie i juli. For Kvik Haldens del gjenstår bortekamper mot Ås IL og Hærland IL, mens det blir et nytt toppoppgjør hjemme mot Sarpsborg Sparta FK 2 på hjemmebane om to uker. Men først ut er altså hjemmekamp mot Sprint/Jeløy SK 2!

Få med deg Kvik Halden FK – Sprint/Jeløy SK 2 på Halden stadion mandag 9. juni kl. 19:00.

Husk også Kvik Halden FKs tippekonkurranse i diskusjonsforumet!
Trykk her for å tippe resultatet i kampen!

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 08.06.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge