Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Tremålsscorer igjen og ny storseier

Av Petter Jacobsen


Jonas Faraasen Olsen scoret hattrick i den andre seriekampen på rad mot Sprint/Jeløy 2 i kveld. Han bidro sterkt til at Kvik Halden tok tre nye poeng med 6-1-seier.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Europamesterskapet i fotball er i full gang i Østerrike og Sveits og Tippeligaen har tatt en tidlig ferie, men i 3. divisjon ruller ballen videre og det skal spilles serierunder hver helg fram til sommerferien i juli. Første oppgave for Kvik Halden var Sprint/Jeløy SK 2 på Halden stadion og det skulle bli nok en stor kamp av spissen Jonas Faraasen Olsen.

2-0 etter sju minutter
Kvik Halden fikk en pangstart på kampen mot bunnlaget fra Jeløya. Allerede etter tre minutter ble Faraasen Olsen hindret innenfor sekstenmeteren. Han satte selv straffesparket sikkert i nota til 1-0. Bare fire minutter senere doblet Rasmus Bjærum ledelsen til 2-0. Med en komfortabel ledelse så tidlig i kampen senket hjemmelaget skuldrene hakket for lavt og slapp Sprint/Jeløy inn i kampen. En god sisteskanse i Thomas Sandem holdt haldenserne inne i kampen før Faraasen Olsen puttet sin andre scoring for dagen til 3-0 etter 37 minutter.

Transportetappe
Kampen var for lengst avgjort og andre omgang foregikk i et svært bedagelig tempo. Kvik Halden hadde gode sjanser i åpningsminuttene av omgangen, men så gikk det lang tid før neste målsjanse. Kampens desidert flotteste angrep var en kontring etter 69 minutter som Sabri Khattab elegant lobbet over keeper. Dessverre gikk ballen på innsiden av stolpen og tilbake til keeper. I de siste ti minuttene av kampen løsnet det foran mål. Anders Viken sørget for 4-0 etter 81 minutter, mens Jonas Faraasen Olsen ble tremålsscorer med 5-0 etter 87 minutter. På overtid fikk gjestene sitt trøstemål før Viken avsluttet scoringsballet ett minutt senere på overtid til 6-1.

Fornøyd toppscorer
Jonas Faraasen Olsen har virkelig funnet scoringsformen og med tre mål mot Moss 2 sist og tre mål mot Sprint/Jeløy 2 er han lagets solide toppscorer med 14 seriemål på 10 kamper.
- Ja, det må jeg si meg fornøyd med. Nå har laget gjort det enkelt for meg og da er jeg foran der og setter dem i mål og det er jo bra, sier han og forklarer det med lagets stigende formkurve.
- Laget har heva seg veldig nå, samtidig som jeg også har kommet litt mer i form. Det begynner å bli bra defensivt og da kommer det offensive av seg sjøl, sier Faraasen Olsen som lover ni poeng på de tre gjenstående kampen før ferien.
Ørjan Christiansen er helt enig at laget nå har funnet formen.
- Ja, og best av alt er at vi har funnet litt mer av den offensive strukturen og angrepsspillet som vi har savna litt og ikke fått vist helt fram. Det begynner virkelig å komme nå og vi ser også spillere som virkelig begynner å komme i form, sier Kviketreneren.

Ås neste
For Kvik Haldens del gjenstår kamper mot Ås, Sarpsborg Sparta og Hærland for sommerferien og først ut er Ås IL på Ås stadion førstkommende fredag kl. 19:00.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
3divisjon.no


Fakta:
Kvik Halden FK – Sprint/Jeløy SK 2
Halden stadion – 9. juni 2008

Resultat:
6-1 (3-0)

Målsjanser:
14-3

Scoringer:
1-0 Jonas Faraasen Olsen (str. 3)
2-0 Rasmus Bjærum (7)
3-0 Jonas Faraasen Olsen (37)
4-0 Anders Viken (81)
5-0 Jonas Faraasen Olsen (87)
5-1 (90)
6-1 Anders Viken (90+1)

Gule kort:
Arthur Faranczuk, Kvik Halden FK

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
164

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki (Espen Christiansen, 45. min), Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Kjetil Andreassen – Rasmus Bjærum, Esteban Reyes (Ahmet Emini, 45. min), Sabri Khattab – Anders Viken, Jonas Faraasen Olsen og Erik Faraasen (Per Herman Puck, 80. min)

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


10. serierunde, 3. divisjon
Askim FK – Ås IL, 1-1
Selbak TIF – Hærand IL, 3-2
IL Borgar – Greåker IF, 2-1
Mysen IF – Lisleby FK, 3-1
Kvik Halden FK – Sprint/Jeløy SK 2, 6-1
Rygge IL – Sarpsborg Sparta FK 2, 1-1

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 09.06.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge