Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Vant toppoppgjør og leder serien

Av Catti de Lange


Damenes 7’erlag er i ferd med å gjennomføre en like god sesong som 11’er-laget. Mandag ble det seier 5-2 i toppoppgjøret mot erkerival Yven. Laget leder nå serien med 57-8 i målforskjell.

Damenes 7’erlag fungerer som et rekrutteringslag til 11’erlaget og består av en blanding av jenter som kjemper om en plass på førstelaget og noen støttespillere som har trappet ned. Laget holder derfor et høyt nivå, noe motstanderne har fått merke denne sesongen. Kvik Halden har kun avgitt poeng i én kamp og satser nå alt på å ta ferie som serieledere. Da må Borgar og Gressvik slås de kommende ukene.

Yven var ubeseirede og serieledere frem til Kvik Halden kom på besøk til Yvenbanen mandag. Der tok haldenserne kommandoen fra start og ledet 1-2 til pause. Etter pause fortsatte de presset mot Yvens mål og scoret på en corner og et langskudd. Yven ga seg imidlertid ikke uten kamp, men en opplagt Marie Fosby sørget for at Kvik Halden bare fikk ett baklengs også i andre omgang. Line Sunndal sørget imidlertid for å stadfeste hvilket lag som var best da hun satte inn et frispark rett i krysset og sørget for seier 2-5.

Se tabellen for 7’erlaget

Laget (mål): Sarah Haugland (1), Ellen Kynningsrud (2), Marie Fosby, Hanne Moe, Catti de Lange, Caroline Stranger, Sissel Buer, Henriette Kynningsrud, Line Sunndal (1) og Sandra Guldbrandsen (1).

Tekst: Catti de Lange
Foto: Catti de Lange
Publisert: 10.06.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge