Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Vanskelig bortekamp på fredag

Av Petter Jacobsen


Kvik Haldens seiersrekke har nå strekt seg til seks strake seiere og i de siste kampene har det vært overbevisende seiere med mye godt spill. På fredag venter en ny vanskelig bortekamp når Kvik Halden reiser til Ås.

Ås har kun tapt en kamp denne sesongen. Det skjedde borte mot Sarpsborg Sparta 2 der laget tapte 2-0. Ellers har de grønnkledde fem seiere og fire uavgjort, flest uavgjort av alle i 3. divisjon avd. Østfold. På lagets hjemmesider kan man lese:
- Vi har dessverre mistet litt taket på toppen etter våre 4 uavgjorte og en nøytral tilskuer ville nok sagt vi kunne tatt 3 poeng i alle oppgjørene. Sånn ble det dessverre ikke og da står vi med 6 poeng mindre enn Kvik Halden. På Ås Stadion er vi fortsatt ubeseiret i serien og det er bare Øvervoll/Hosle som har slått oss på kuntgresset i år. Den statistikken skal vi gjøre alt for å holde som den er!

- Vi er i knallform
I følge hjemmesidene så stiller Ås fulltallige og kanskje med en spennende overraskelse. Kvik Haldens trener Ørjan Christiansen er forberedt på tøff motstand på Ås stadion.
- Helt klart en utfordring for oss og det er nok en av de vanskeligste bortekampene i år. Ås har gjort det bra så langt i år og har et godt ungt lag. De har en god trener som er flink til å få mye ut av spillerne sine og han kjenner godt til Kvik Halden fra før også. Vi er absolutt oppmerksomme på Ås og vet hva de står for. Men vi er i knallform og har stor tro på egne ferdigheter og skal hjem til Halden med tre nye poeng, sier Christiansen.

- Seiersrekka skal fortsette
Kvik Halden har hatt en stigende formkurve helt siden tapet mot Mysen i første serierunde. Seiersrekken har strekt seg til seks kamper og laget har ikke tapt en seriekamp siden 19. april. Før eller siden kommer det en svak kamp og et hvert poengtap i en svært jevn 3. divisjonsavdeling kan være fatalt. Men slik tenker ikke verken trenere eller spillere i Kvik Halden i følge Christiansen.
- Seiersrekka skal fortsette og vi har ingen problemer med å holde beina på jorda. Verken vi som trenere eller spillerne frykter noe eller tenker på hva som kan skje. Som jeg har sagt før fokuserer vi på det vi kan få gjort noe med "nå". Neste kamp er Ås borte. En fin utfordring og mulighet til å ta tre nye poeng, fastslår Kviketreneren.

Vi følger Ås sin oppfordring og oppfordrer deg til å ta med deg selv, venner, familie og bekjente til en ny spennende seriekamp i 3. divisjon.

Få med deg Ås IL - Kvik Halden FK på Ås stadion fredag 13. juni kl. 19:00.

Les også forhåndsomtale på:
Ås ILs hjemmesider

Husk også Kvik Halden FKs tippekonkurranse i diskusjonsforumet!
Trykk her for å tippe resultatet i kampen!

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget


Foto: Heidi Haukenes Karud
Publisert: 12.06.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge