Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Feide Ås av banen

Av Petter Jacobsen


En av årets antatt vanskeligste bortekamper ble alt annet enn vanskelig. Jonas Faraasen Olsen scoret hattrick i den tredje kampen på rad, Sabri Khattab regjerte på midtbanen og Kvik Halden banket Ås hele 6-0!
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Speakeren på Ås stadion avsluttet med følgende ord etter kampen:
- La oss håpe Kvik Halden rykker opp så vi slipper dette her i fremtiden.

For hjemmelagets tilskuere var det nok en lidelse å se Kvik Halden putte på det ene målet etter det andre. Haldenserne spilte ikke opp mot sitt beste, men hadde likevel ingen problemer med å slå Ås og sjansestatistikken som til slutt viste 2-15 i målsjanser sier sitt.

0-2 til pause
Sabri Khattab åpnet ballet etter bare ti minutter etter klabb og babb i hjemmelagets sekstenmeter. Ås hang godt med i første omgang og skapte et par halvsjanser, men gjorde flere feil i forsvar og nettopp det felte laget etter 28 minutter. Jonas Faraasen Olsen var på rett sted til rett tid og satte inn 0-2. Kvik Halden skapte flere store målsjanser i første omgang, men til pause stod det 0-2.

Enveiskjøring siste 30 minuttene
I andre omgang tok det noen minutter før haldenserne kom i gang. Mye av spillet foregikk på Kvik Haldens banehalvdel, men Ås maktet ikke å skape noe farlig foran Thomas Sandem. Isteden var det Faraasen Olsen som punkterte kampen til 0-3 etter en lekker lobb over keeper i det 60. minutt. Deretter var det spill mot ett mål. Kvik Halden skapte sjanse på sjanse og scoret flere vakre mål. Først økte Sabri Khattab til 0-4, så var det Anders Viken som med en ny lobb økte til 0-5 før Jonas Faraasen Olsen satte kronen på verket med 0-6 i det 45. minutt. Hans tredje scoring for dagen.

Fornøyd tomålsscorer
Sabri Khattab var hjernen bak mye av angrepsspillet til Kvik Halden i dag og sjøl scoret han to mål. Det var 19-åringen godt fornøyd med.
- Ja, det syns jeg var bra. Begge scoringene var med hue også. Jeg syns jeg begynner å komme meg på hue, begynner å score noen mål med hue, så det er jeg fornøyd med, sier han og forteller at han var ekstra tent foran kampen i dag.
- Vi bodde jo på samme hotell som Ås når vi var på treningsleir i Tyrkia og det var litt drittslenging der nede så det var i hvert fall deilig å slå dem 6-0 her i dag.
Og Khattab gleder seg til fortsettelsen.
- Spartakampen (22. Juni) gleder jeg meg veldig til. Jeg går jo på skole i Sarpsborg og kjenner flere av gutta der inne. Dessuten er det helt topp å spille fotball for tida så jeg gleder meg stort, avslutter den blide tomålsscoreren.

Sarpsborg Sparta FK 2 neste
Neste kamp for Kvik Halden blir en ny tøff batalje. Da kommer reservene til Sarpsborg Sparta på besøk til Halden stadion. Kampen spilles søndag 22. juni kl. 19:00.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Fakta:
Ås IL – Kvik Halden FK
Ås stadion – 13. juni 2008

Resultat:
0-6 (0-2)

Målsjanser:
2-15

Scoringer:
0-1 Sabri Khattab (10)
0-2 Jonas Faraasen Olsen (28)
0-3 Jonas Faraasen Olsen (60)
0-4 Sabri Khattab (61)
0-5 Anders Viken (71)
0-6 Jonas Faraasen Olsen (90)

Gule kort:
Erik Faraasen og Jonas Faraasen Olsen, Kvik Halden FK

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
60

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Eirik Paulsen – Rasmus Bjærum (Kristoffer Sundt, 82. min), Esteban Reyes, Sabri Khattab – Anders Viken (Shariar Ghaderifar, 74. min), Jonas Faraasen Olsen og Erik Faraasen (Per Herman Puck, 60. min)

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


11. serierunde, 3. divisjon
Mysen IF –Selbak TIF, 1-3
Greåker IF – Lisleby FK, 4-0
Hærland IL – Rygge IL, 0-5
Trøgstad/Båstad FK – IL Borgar, 1-3
Ås IL – Kvik Halden FK, 0-6

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget


Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 13.06.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge