Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Tar ferie på topp

Av Petter Jacobsen


Selv med en kamp igjen av vårsesongen har Kvik Halden allerede sikret seg topplasseringen i 3. divisjon til over sommerferien. Det ble klart etter at Sarpsborg Sparta 2 måtte dra hjem med 2-5 i sekken etter en meget god kamp av haldenserne.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


For med tre nye poeng mot Sarpsborg Sparta har Kvik Halden et forsprang på seks poeng ned til Mysen på andreplass. Mysen har en kamp mindre spilt, men langt dårligere målforskjell enn haldenserne. Det betyr at selv med tap mot Hærland topper Kvik Halden 3. divisjonstabellen gjennom ferien.

1-0 etter 43 sekunder
Som flere ganger tidligere i år fikk Kvik Halden en pangstart på kampen. Jonas Faraasen Olsen, som har scoret minst to mål i hver eneste kamp i juni, startet scoringsballet også mot Sarpsborg Sparta 2. Etter bare 43 sekunder var han med på keepers retur etter skuddet fra Sabri Khattab og sendte de rød/hvite i ledelsen. I en svært underholdende kamp på Rødsjordet skapte hjemmelaget flere flotte angrep og hadde mange farlige avslutninger. Den største av dem hadde Rasmus Bjærum da han brystdempet et langt oppspill, spilte ballen over midtstopperen i neste berøring og avsluttet på tredje ballberøring. Dessverre gikk ballen i tverrliggeren.

3-1 til pause
Sarpsborg Sparta 2 skapte i alt fire målsjanser i kampen og alle kom i første omgang. Men det måtte en forsvartabbe til for at gjestene klarte å score. Etter 30 minutter stod det 1-1. Men etter en god periode av de blåkledde, falt laget helt sammen da Anders Viken tok tilbake ledelsen for haldenserne med et vakkert hodestøt etter 36 minutter. Tre minutter før pause økte også Faraasen Olsen til 3-1.

- En veldig bra 3. divisjonskamp
I andre omgang fikk 205 tilskuerne på Halden stadion se et effektivt Kvikelag putte to scoringer til, kun avbrutt av Spartas redusering til 4-2 etter 67 minutter. Sabri Khattab scoret Kvik HFKs fjerde mål, mens Lukasz Lubieniecki avsluttet med en lekker scoring mot gamle lagkamerater til 5-2. En svært fortjent seier i en god kamp av Kvik Halden. Ørjan Christiansen syntes det var en bra 3. divisjonskamp.
- Vi møter et godt lag i dag. Sparta er gode, dem har mange bra unggutter og holder et bra tempo i matchen. Vi er med og på tå hev og alt i alt syns jeg vi får se en veldig bra 3. divisjonskamp, sier Kviketreneren som var godt fornøyd med fem mål på tolv målsjanser.
- Ja, det er godt å se at vi putter og det var viktig for oss i dag. Vi fokuserte på det før kampen at vi vet vi får sjanser, vi er trygge defensivt, og når dem byr seg så har vi folk som banker inn måla.

Forsterkninger på vei
Dermed gjenstår det kun en kamp før sommerferien og etter ferien er flere forsterkninger på plass i A-stallen.
- Det som i alle fall er sikkert er at vi får en ny sogndøling ned her og det er jo kjekt å få litt dialekt ned i område her igjen når min er litt slipt ut. Sindre (Kjos-Wenjum) er på plass og sjøl om ikke alt er hundre prosent sikkert på papiret så er Lirim (Rufati) også klar. I tillegg ønsker vi også å få inn Marius Letting. Så en to, tre nye fjes blir det nok, forteller Ørjan Christiansen.

Men først. Bortekamp mot Hærland på fredag kl. 19:00!Trykk her for å se flere videoer på Kvik-TV

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
3divisjon.no
sarpsborgfotball.no


Fakta:
Kvik Halden FK – Sarpsborg Sparta FK 2
Halden stadion – 22. juni 2008

Resultat:
5-2 (3-1)

Målsjanser:
12-4

Scoringer:
1-0 Jonas Faraasen Olsen (1)
1-1 Stian Andersrød (30)
2-1 Anders Viken (36)
3-1 Jonas Faraasen Olsen (42)
4-1 Sabri Khattab (61)
4-2 Martin Mathisen (67)
5-2 Lukasz Lubieniecki (69)

Gule kort:
Flemming Haraldsen og Joackim Jørgensen, Sarpsborg Sparta FK 2
Rasmus Bjærum, Kvik Halden FK

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
205

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen (Kristoffer Solvang, 85. min), Espen Christiansen – Rasmus Bjærum (Martin Torp, 81. min), Esteban Reyes, Sabri Khattab – Anders Viken, Jonas Faraasen Olsen og Erik Faraasen (Kristoffer Sundt, 79. min)

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


12. serierunde, 3. divisjon
Askim FK – Hærland IL, 2-1
Rygge IL – Mysen IF, 1-5
Selbak TIF – Greåker IF, 8-0
Lisleby FK – IL Borgar, 4-0
Kvik Halden FK – Sarpsborg Sparta FK 2, 5-2
Sprint/Jeløy SK 2 – Trøgstad/Båstad FK, 23.06
Moss FK 2 – Ås IL, 23.06

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 22.06.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge