Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

12- og 13-åringene er i gang med årets TINE Fotballskole

Av Ida Granberg


6 instruktører og 4 ledere var i går kl 14.00 klare til å ta imot 41 deltakere i alderen 12 til 13 år til et nytt konsept på fotballskolen for de eldste. Hoved-ansvaret for gjennomføringen denne uken har Kjetil Andreassen og Jørund Walseth.

Etter innsjekking, fikk alle deltakerne utdelt utstyr som for de eldste består av 2 t-skjorter, ryggsekk og drikkeflaske. Alle deltakerne får servert lunch og sjokolademelk fra TINE. I år har vi lagt om konseptet. Fotballskolen varer i 6 dager og foregår på Risum. I går, søndag, hadde vi kick-off med utdeling av utstyr og generell informasjon om opplegget og programet. De ansvarlige og instruktørene ble presentert, og det ble snakket om kosthold og restitusjon. Det ble særlig lagt vekt på at man skal ha mange drikkepauser med bananer eller Kornmokjeks som påfyll.

Oppmøte for de som skal ta buss til Risum er på klubbhuset kl 9.20. Bussen kjører kl 9.30. Si i fra til Ida (mobil 98856547) hvis du møter opp direkte på Risum. Torsdag er det viktig alle møter på Strupe, fordi Halden Arbeiderblad kommer for å ta gruppebilde sammen med de yngste deltakerene på fotballskole.

Det vil bli kåring av "Ukens Spiller", en gutt og en jente. Det vil bli lagt vekt på innsats og, ikke minst, holdninger.

Husk å ta med hver dag: ekstra skift, drikkeflaske, t-skjortene, joggesko.

Etter en baguett og noe å drikke, var vi klare for avreise fra Strupe til Fredrikstad Stadion. FFK og Lyn hadde en treningskamp hvor resultatet ble 1 - 1. Det var mange spente deltakere på tribunen, og da Henning Berg ankom gressmatta tok det ikke lenge før det lød fra Fotballskolegjengen "Henning Berg". Jubelen var stor da det viste seg at han hadde oppdaget oss og vinket gjentatte ganger tilbake. Tarek var den store helten hos både jentene og guttene. Synd at han ikke hadde mulighet til å treffe oss, men det er store muligheter for at det vil komme en elitespiller på besøk i løpet av uka på Risum. Det var mange kjente fjes på tribunen. Martine Endresen og broren til Tarek ble observert. Rett etter kampstart ble våre deltakere spurt om de ville være ballhentere. Det tok ikke lange stunden før alle deltakerne var på plass rundt banen. På bussturen hjem igjen var kampen mellom Italia og Spania det store samtaleemnet. Spania var favorittlaget. Det var mange glade deltakere som ankom Strupe i dag, fordi Spania vant etter straffesparkkonkurranse.

Vi er nå nettopp ferdige med dag 2, og værgudene spilte på lag med oss utover dagen. Noe som var godt. Dagen i dag har gått med til å bli kjent med gruppa, ballbehandling, skuddteknikk, spill på stor bane og, ikke å glemme, nedjogg. Lunch og videofilm har det også blitt. Det var mange slitne barn på vei hjem i bussen i dag, og jeg vil tro det blir en stille og rolig kveld for dere foreldre. Det er vannvittig flotte barn å ha med å gjøre. De spør og takker for alt.

Noen kommentarer fra deltakerne:

"BESTE fotballskolen jeg har hvert på"

"Lunch her er jo som å være på Norway cup"

"KULT å være her"

"GLEDER meg til i morgen. Nå skal jeg hjem å sove"

Pass nå på, spis godt og legg dere tidlig til å sove. I morgen er en ny dag. Morgendagen vil bestå av: differensieringsgruppeinndeling, innlæring av innleggsteknikk og heading. Teknikk - kaste - ball - slå tilbake i luften før vi avslutter med 4 - 3 - 3 og ikke for å glemme nedjogging.

Jeg vil ønske alle, enten det er deltaker eller instruktør, LYKKE TIL videre i uka. Dere foresatte er VELKOMNE til oss på Risum.

Håper alle får noen opplevelsesrike dager.

Strupe, 23. juni 2008
Ida Granberg


Trykk her for å se bilder i Galleri Kvik


Tekst: Ida Granberg
Foto: Ida Granberg
Publisert: 23.06.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge