Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Generalprøven før høstsesongen

Av Petter Jacobsen


I morgen starter høstsesongen for klubbens A-lag. Haldens beste menn reiser til Oslo for å møte KFUM til treningskamp på Ekeberg kunstgress. - En slags generalprøve før første seriekamp mot Mysen, sier Ørjan Christiansen.

A-laget har hatt to uker ferie etter siste seriekamp mot Hærland. Men nå har hardkjøret og oppkjøring mot høstsesongen startet for lengst og trener Ørjan Christiansen forteller om gode treningsøkter.
- Det har vært veldig bra og har bestått av en del løping i form av lengre og kortere intervaller i tillegg til mye ball/ferdighetstrening og spillsekvenser med god intensitet. Vi har gjennomført 11 økter på 14 dager, og det har vært god stigning i kvalitet og tempo, sier han.

God matching
I morgen kommer første test på om formen fra vårsesongen fortsatt sitter der den skal. Kvik Halden møter KFUM på Ekeberg kunstgress kl. 18:00. Lagene møttes også før seriestart. Da endte kampen 0-0. Etter halvspilt sesong topper både Kvik Halden og KFUM sine 3. divisjonsavdelinger, men KFUM har fortsatt til gode å tape en seriekamp i år.
- Vi ønsker først og fremst å få følelsen med kamp igjen som en forberedelse til starten på høstsesongen. Samtidig er KFUM veldig god matching for oss og sannsynligvis den beste motstanderen vi kan få møtt på vårt nivå. Det vil jo bli en slags generalprøve før Mysen kampen, så det blir naturlig nok også viktig for spillere og gi gode svar i forhold til hvem som starter på Slitu. Vi kommer til å gi mange sjansen og mulighet til å vise seg frem, forteller Kviketreneren.

Sindre Kjos-Wenjum spiller
En spiller som blir spennende å følge på Ekeberg er Sindre Kjos-Wenjum som har gjennomført to uker med trening i Halden.
- Sindre begynner å bli varm i trøya og det skal bli spennende å se han i kamp på mandag, mener Ørjan Christiansen.

Lirim Rufati og Marius Letting Larssen som også har meldt sin ankomst til Halden, men er ikke på plass på treningsfeltet før til uka.

Få med deg KFUM - Kvik Halden FK på Ekeberg kunstgress mandag 28. juli kl. 18:00.

Les også forhåndreportasje på:
KFUMs nettsider

Skaff deg scoringsvarsel på SMS her!

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 27.07.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge