Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Kvik Halden bykser i fra

Av Petter Jacobsen


Mysen kunne med seier knappet inn på Kvik Haldens forsprang i toppen av tabellen. Isteden vant haldenserne komfortabelt 4-0, tok tre nye poeng og ligger nå ni poeng foran tabelltoeren fra Indre Østfold.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Kvik Halden hadde mye å revansjere mot Mysen som i årets mest omtalte kamp vant 4-1 på Halden stadion i serieåpningen. Haldenserne kom sultne og svært godt rusta til høstsesongens første seriekamp i håp om å øke avstanden ned til konkurrentene i toppen av tabellen.

Pangstart
Per Herman Puck fikk for første gang i år sjansen fra start og trenerteamet fikk svar på tiltale umiddelbart. Kun ett minutt og tre sekunder var spilt da han lirket inn 1-0 bak Rafal Kaczor. Kvik Halden var effektive, gode og kjørte over Mysen i stort tempo i åpningsminuttene. Men på 2-0-scoringen fikk haldenserne god hjelp av stakkars Kaczor i Mysenburet. Lukasz Lubieniecki slo en lompe av et frispark fra 40 meter og ballen gikk rett i kassa. Mysen kom seg etter hvert til hektene og var så nære som et stolpeskudd etter 20 minutter. Men da Kjetil Andreassen puttet de rød/hvites tredje scoring på et vakkert langskudd to minutter senere var kampen avgjort.
- Jeg er veldig godt fornøyd med første omgang. Da er vi spillemessig bra og trøkket og jobbinga vi gjør er veldig godt. Vi får godt betalt med 3-0 til pause, men det var også fullt fortjent, mente trener Christer Arnesen.

Treg andreomgang
Kveldssola varmet godt på Slitu stadion, de tilreisende haldenserne både koste og godtet seg på tribunen, mens Mysenpubliumet sikkert angret noe på at kvelden ikke ble utnyttet på egen terasse. Spillet i andre omgang var verken godt fra hjemmelaget eller bortelaget. Det var få sjanser og liten spenning. Esteban Reyes økte på merkelig vis til 4-0 etter 79 minutter og sørget for at revansjen var fullbyrdet.

Torp imponerte
En som imponerte stort i Jonas Heli Hansens karantenefravær var Martin Torp i midtforsvaret. Men han var beskjeden over egen innsats.
- Greit. Det gikk bra liksom. Det er laget som vinner og det er rett og slett bare en sinnsyk bra førsteomgang av oss, gjør jobben i andre omgang og vinner. Det er bare så sykt deilig å få revansj, sa en svært glad Torp som synes det er veldig moro med fotball om dagen.
- Treninger er gøy og kamper er gøy. Vi har bra stemning i gruppa og det er hard konkurranse om plassene og da blir det naturligvis trøkk på treningene.
På spørsmål om han tror han nå kaprer midtstopperplassen til Jonas Heli Hansen svarer han med etterfølgende latterutbrudd:
- Nei, sikkert ikke.

Neste kamp spilles på Halden stadion neste fredag kl. 18:30 og motstander er Greåker IF.Trykk her for å se flere videoer på Kvik-TV

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Les mer om kampen på:
ha-halden.no
mysenif.no


Fakta:
Mysen IF – Kvik Halden FK
Slitu stadion – 1. august 2008

Resultat:
0-4 (0-3)

Målsjanser:
4-8

Scoringer:
0-1 Jonas Faraasen Olsen (2)
0-2 Lukasz Lubieniecki (10)
0-3 Kjetil Andreassen (22)
0-4 Esteban Reyes (79)

Gule kort:
Sabri Khattab, Kvik Halden FK

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
200

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki (Magnus Henriksen, 77. min), Arthur Faranczuk, Martin Torp, Eirik Paulsen – Sabri Khattab, Esteban Reyes, Kjetil Andreassen – Anders Viken (Kristoffer Sundt, 84. min), Jonas Faraasen Olsen (Shariar Ghaderifar, 69. min)og Per Herman Puck.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


14. serierunde, 3. divisjon
Sarpsborg Sparta FK 2 – Sprint-Jeløy SK 2, 2-3
Mysen IF – Kvik Halden FK, 0-4
Greåker IF – Askim FK, 2-6
Trøgstad/Båstad FK – Ås IL, 2-1
Lisleby FK – Selbak TIF, 02.08
Hærland IL – Moss FK 2, 05.08


Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 01.08.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge