Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Gutter, vi er stolte av dere

Av Arild Skagen


Guttelaget røyk i dag ut av Norwaycup med hodet høyt hevet etter en kvartfinale som inneholdt det meste. Straffe, rødt kort og nerver. Eventyret er dermed over for denne gang, men vi er virkelig stolte over prestasjonene til gutta. Kun 13 spillere med jevne tøffe kamper som tærer og svir. Likevel har de vist at de kan avgjøre kamper selv mot alle odds.

Oppsal tar ledelsen, men Drilon turkaj vil det annerledes. han skaffer oss straffe. Oppsals ene midstopper får rødt kort i påfølgende tumulter. Som kaptein vil Drilon selvfølgelig gå i front for en redusering og gjør seg klar for straffe. Derimot vil det seg ikke, straffen reddes og vi tror piffen går ut av guttene. Men den gang ei, gutta setter nå opp tempoet og spiller seg til flere sjanser. Dette betaler seg og utligningen er et faktum. Carl Erik Skagen får en enkel jobb med å sette stolpeskuddet til Stian Kello i mål. Nok en opphenting er i gang og vi aner semifinale i det fjerne.
Oppsal spiller til daglig i 1. divisjon Oslo og ønsker seg Vålerenga som semifinalemotstander. De har aldri tapt for Enga sa de, og kanskje det var det som fører til at deres overgang ender i scoring.

Slik ender altså årets eventyr for guttelaget.
Men de skal jaggu være stolte over å ende blant de 8 beste lagene av over 200 lag. Ikke mange som hadde trodd det get. 6 av guttene var med på fjorårets finalelag og kunne nok tenkt seg en slik opplevelse igjen. Men klubben skal være stolt over en slik gjeng som i år har tatt seg til kvartfinale i verdens største fotballturnering. Gutter! dere har gitt de som fulgte dere en kjempeopplevelse og ikke minst høyt blodtrykk ved flere anledninger i uken som har gått. Mange haldensere har tatt seg en til sletta, og mange har fulgt med hjemmefra eller hvor de nå har befunnet seg.

Det klødde i flere huer ja!


Tekst: Arild Skagen
Foto: Arild Skagen
Publisert: 01.08.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge