Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Hattrickkongen Jonas Faraasen Olsen

Av Petter Jacobsen


For fjerde gang denne sesongen scoret Jonas Faraasen Olsen tre mål i en og samme kamp og bidro sterkt til Kvik Haldens 14. serieseier borte mot Borgar.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Borgar var motstander på Sparta kunstgress i den 16. Serierunden i 3. divisjon. Hjemmelaget hang lenge med på notene og Jonas Faraasen Olsens scoring etter 24 minutter var lenge den eneste i kampen.
- Borgar var overraskende positive, dem forsøkte virkelig å spille ball og gjorde det vrient for oss. Særlig i første omgang, der de lå med to kompakte firere. Dem nekta oss rom og i tillegg var vi litt slurvete den siste tredelen av banen. Så igjen ble det en tålmodighetsprøve. Vi leda 1-0 til pause og hadde god kontroll, men uten å skape veldig mye, oppsummerte Ørjan Christiansen etter førsteomgangen.

25 mål på 15 kamper
Faraasen Olsen brant et straffespark tidlig i andre omgang, men gjorde opp for seg ved å putte på til 2-0 med pannebrasken etter 57 minutter. Kjetil Andreassen tegnet seg også på scoringslista ti minutter senere før Faraasen Olsen scoret sitt 25. mål for sesongen, sitt tredje for dagen og Kvik Haldens fjerde. Dermed endte det 0-4 på Sparta kunstgress. Ørjan Christiansen var langt mer fornøyd etter andreomgangen.
- Andre omgang var betraktelig bedre, hvis vi ser bort i fra de første fem minuttene der vi holdt på å få et baklengsmål. Isteden ble det en oppkvikker for oss. Riktignok missa Jonas på et straffespark, men han ga oss 2-0 like etter. Og så fikk vi 3-0 og da var kampen avgjort, sa Christiansen som har følgende ord å si om Faraasen Olsens fjerde hattrick for året.
- Jonas er ganske anonym i dag, men likevel scorer han tre mål. Nå har han scoret 25 mål på 15 kamper og det kan ingen ta fra han. Han innehar massevis med spisskompetanse som vi nyter godt av, sa Kviketreneren.

Lisleby neste
Etter at Mysen avga to poeng mot Sarpsborg Sparta 2 topper Kvik Halden 3. divisjonstabellen med hele elleve poeng foran Mysen som har en kamp mindre spilt. I tillegg har ikke Kvik Halden tapt en eneste kamp siden 19. april og har hele tolv strake seire i serien. I neste kamp kommer Lisleby på besøk til Halden, laget som sammen med Mysen er det eneste som har tatt poeng fra Kvik Halden i år. Kampstart på Halden stadion er kl. 15:00, lørdag 23. august.Trykk her for å se flere videoer på Kvik-TV


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
3divisjon.no


Fakta:
IL Borgar – Kvik Halden FK
Sparta kunstgress – 15. august 2008

Resultat:
0-4 (0-1)

Målsjanser:
3-8

Scoringer:
0-1 Jonas Faraasen Olsen (24)
0-2 Jonas Faraasen Olsen (57)
0-3 Kjetil Andreassen (67)
0-4 Jonas Faraasen Olsen (84)

Gule kort:
Ingen

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
100

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Eirik Paulsen, Arthur Faranczuk, Martin Torp (Jonas Heli Hansen, 78. min), Lukasz Lubieniecki - Ahmet Emini (Sindre Kjos-Wenjum, 68. min), Esteban Reyes, Kjetil Andreassen – Anders Viken, Jonas Faraasen Olsen og Per Herman Puck (Erik Faraasen, 72. min)

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


16. serierunde, 3. divisjon
IL Borgar – Kvik Halden FK, 0-4
Hærland IL – Ås IL, 2-0
Selbak TIF – Rygge IL, 3-0
Lisleby FK – Askim FK, 16.08
Mysen IF – Sprint-Jeløy SK 2, 18.08
Greåker IF – Moss FK 2, 18.08
Sarpsborg Sparta FK 2 – Trøgstad/Båstad FK, 19.08

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Thor-Øivind Jacobsen
Publisert: 16.08.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge