Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

13. strake serieseier

Av Petter Jacobsen


Seiersrekken fortsetter for klubbens beste menn. Lisleby gjestet Halden stadion i dag, men maktet ikke å score. Sabri Khattab og Kjetil Andreassen nettet for Kvik Halden og sørget for tre nye poeng.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Det ble ingen stor kamp mellom de to erkerivalene på Rødsjordet i dag. Kvik HFKs trenerteam hadde forventet seg et Lislebylag som ville gå ut og presse høyt, men den gang ei. Gjestene la seg godt tilbake på egen banehalvdel og var stort sett farligst på dødballer. Lislebys trenerteam mente laget hadde fortjent poeng. Det var Ørjan Christiansen sterkt uenig i.
- Vi vinner en helt fortjent seier. Lisleby la seg lavt, dro ut tiden og prøvde å dra ned tempoet i kampen. Jeg må si meg litt overrasket over taktikken deres, sier Kviketreneren.

Praktangrep
Ingen av lagene klarte å skape veldig mange sjanser i kampen, men etter 28 minutter av første omgang var gjestene sjanseløse mot et praktangrep fra de rød/hvite. Et angrep som startet hel bak hos Eirik Paulsen på venstre back, strakk seg videre til Per Herman Puck. Han slo et perfekt innlegg til Sabri Khattab som stupet ballen opp i nettaket til 1-0.
- Vi rir på den 1-0-ledelsen fram til pause. Etter hvilen forsøkte vi å få mer trøkk bak Lislebys forsvarsrekke, men Lisleby svarte med å legge om til fem spisser i jakten på utligning. Det nærmeste de kom var på en frisparkvariant der Lislebyspilleren alene med Tomas (Sandem) sendte ballen i tverrliggeren. Isteden er det vi som scorer på en liten lompe fra Kjetil Andreassen med fem minutter igjen å spille. Da gikk lufta ut av Lisleby, forteller Ørjan Christiansen som aldri følte at de gul/grønne ble noen trussel.

Debut for Bjarte Vatlestad
Bjarta Vatlestad fikk også sin seriedeby det siste kvarteret av kampen i dag. Han klarte seg godt i følge Christiansen.
- Ja, jeg synes han kom godt fra det. Det er viktig å få han inn i gruppa og han er en spesiell spillertype som må brukes på riktig måte. Det synes jeg vi klarer ved et par anledninger og da skaper vi to gode angrep. Han må rett og slett bare få litt tid på seg til å vende seg til gruppa, sier Christiansen.

Leder med elleve poeng
Mysen tapte for øvrig gårsdagens kamp borte mot Ås og det betyr at Kvik Halden rykker ytterligere tre poeng i fra og leder nå med komfortable elleve poeng i toppen av 3. divisjon avdeling Østfold. Men det er fortsatt ni kamper igjen å spille og 27 poeng å spille om så i teorien er ingenting ennå avgjort.

Neste kamp spilles borte mot Selbak fredag 29. august.

Husk å stemme på Kvik HFKs beste spiller i kampen til venstre på siden!Trykk her for å se flere videoer på Kvik-TV

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no


Fakta:
Kvik Halden FK – Lisleby FK
Halden stadion – 23. august 2008

Resultat:
2-0 (1-0)

Målsjanser:
7-1

Scoringer:
1-0 Sabri Khattab (28)
2-0 Kjetil Andreassen (85)

Gule kort:
Per Herman Puck, Jonas Heli Hansen og Sabri Khattab, Kvik Halden FK.

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
175

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Magnus Henriksen (Espen Christiansen, 57. min), Jonas Heli Hansen, Arthur Faranczuk, Eirik Paulsen – Sabri Khattab, Esteban Reyes (Sindre Kjos-Wenjum, 63. min), Kjetil Andreassen – Anders Viken, Jonas Faraasen Olsen (Bjarte Vatlestad, 73. min) og Per Herman Puck.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


17. serierunde, 3. divisjon
Askim FK – Selbak TIF, 2-1
Trøgstad/Båstad FK – Rygge IL, 2-0
Ås IL – Mysen IF, 2-1
Kvik Halden FK – Lisleby FK, 2-0
Sprint-Jeløy SK 2 – Greåker IF, 25.08
Moss FK 2 – IL Borgar, 25.08
Sarpsborg Sparta 2 – Hærland IL, 25.08

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Arild Skagen
Publisert: 23.08.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge