Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Nykommernes aften

Av Petter Jacobsen


Det var mange som fryktet at Selbak på deres eget gress skulle bli en tøff utfordring for Kvik Halden. Men selv om hjemmelaget hadde sine farlige perioder ble det aldri noen spennende kamp og haldenserne vant hele 7-1.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Å kalle det nykommernes aften er kanskje litt å ta i. Men skal en fremheve noe må det nesten bli det. For nok en gang gjorde A-lagsgutta jobben og sørget for sesongens 16. trepoenger. Ekstra spesielt ble det nok for nyervervelsene Sindre Kjos-Wenjum og Bjarte Vatlestad. Kjos-Wenjum fikk endelig sjansen fra start og beholdt plassen på sentral midtbane i 90 minutter, mens Bjarte Vatlestad kom inn da timen var spilt og scoret sine to første Kvikemål.
- Personlig så er jeg ikke helt fornøyd, men det er en lang høst og mange kamper så jeg håper det kommer seg. Men jeg har kommet flott inn i gruppa. Det er et kjempemiljø og jeg er voldsomt fornøyd. Men det sitter litt tungt i føttene ennå så det håper jeg slipper rimelig snart, sa Kjos-Wenjum etter kampen.
- Jeg er godt fornøyd med å score to mål. Det andre var vel rimelig enkelt, men det første føler jeg at jeg gjør en god jobb på. Så det var moro, sa Kvik Haldens nye spiss Bjarte Vatlestad som fikk prøve seg på topp sammen med Jonas Faraasen Olsen i 4-4-2 for første gang denne sesongen.

Men det var en gammel ringrev som ga Kvik Halden ledelsen. Per Herman Puck nettet etter bare ni minutter. Gjestene var på hugget i starten og Lukasz Lubieniecki la på til 0-2 på frispark etter 16 minutter. I siste del av første omgang skjedde det lite og lagene gikk til pause på 0-2.

Etter hvilen reduserte hjemmelaget til 1-2 etter rot i Kvik HFKs bakre rekker. Men gleden blant de grønnkledde varte bare i ett minutt da Jonas Faraasen Olsen økte Kvik Haldens ledelse til 1-3 etter 52 minutter. I det 60. minutt kom altså Bjarte Vatlestad inn og i henholdsvis 65. og 69. minutt satte han inn 1-4 og 1-5. Lukasz Lubieniecki tegnet seg på scoringslista for andre gang og la på til 1-6 før også Faraasen Olsen ble tomålsscorer og fastsatte sluttresultatet til 1-7 på straffespark. Kvik Halden vant sjansestatistikken med pene 14-2 og med 50 prosents uttelling på sjansene fra begge lag må det sies å være en fortjent borteseier.

Neste kamp spilles hjemme på Halden stadion mot Rygge lørdag 6. september.

Huske å stemme på Kvik HFKs beste spiller i kampen til venstre på siden!Trykk her for å se flere videoer på Kvik-TV

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
selbak.no


Fakta:
Selbak TIF – Kvik Halden FK
Selbak stadion – 29. august 2008

Resultat:
1-7 (0-2)

Målsjanser:
2-14

Scoringer:
0-1 Per Herman Puck (9)
0-2 Lukasz Lubieniecki (16)
1-2 Simon Johansson (50)
1-3 Jonas Faraasen Olsen (52)
1-4 Bjarte Vatlestad (65)
1-5 Bjarte Vatlestad (69)
1-6 Lukasz Lubieniecki (71)
1-7 Jonas Faraasen Olsen (str. 89)

Gule kort:
Sabri Khattab, Kvik Halden FK

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
60

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem (Vegard Svendsen, 77. min), Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Eirik Paulsen – Sabri Khattab, Sindre Kjos-Wenjum, Esteban Reyes – Anders Viken (Erik Faraasen, 60. min), Jonas Faraasen Olsen og Per Herman Puck (Bjarte Vatlestad, 60. min)

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


18. serierunde, 3. divisjon
Greåker – Ås, 1-1
Selbak – Kvik Halden, 1-7
Hærland – Trøgstad/Båstad, 30.08
Rygge – Askim, 30.08
Borgar – Sprint-Jeløy 2, 01.09
Mysen – Sarpsborg Sparta 2, 01.09
Lisleby – Moss 2, 01.09


Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 29.08.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge