Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Seiersrekken ble brutt

Av Petter Jacobsen


Jada, det er bortedraktene til Kvik Halden. Men stedet er Halden stadion og kroppene i draktene er spillere fra Rygge. Jada, dem jubler også. Det var heller ikke noe engangstilfelle. Rygge kunne juble hele fem ganger. De første fire gangene var scoringer og siste gang var etter 90 minutter. Da stod det 3-4 på resultattavla.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


De 133 fremmøtte på Halden stadion trodde ikke sine egne øyne. Kampene mot Rygge som har vært nærmest walkover hver eneste gang forandret seg til et skikkelig drama i dag. Rygge som før kampen stod med fem seire, en uavgjort og hele elleve tap fikk tidlig taket på haldenserne og da dommeren blåste for full tid hadde gjestene spilt nærmest over evne og vunnet kampen 4-3. Kvik HFKs trener Ørjan Christiansen hadde følgende forklaring på fadesen.
- Det var en kollektiv svikt. Det virker som vi tror at vi har vunnet kampen før vi har spilt. Så alt som vi fokuserte på i forkant var helt bortreist, mente han.

Rygge snudde
Riktignok tok Kvik Halden ledelsen ved Jonas Faraasen Olsen da halvtimen var spilt, men i det øyeblikket var det faktisk gjestene som ledet sjansestatistikken ganske klart. Derfor var det ikke ufortjent at Rygge utlignet til 1-1 ved Ole Morten Unum få minutter senere.
Om første omgang var under pari for hjemmelaget, ble andre omgang et mareritt. Ett minutt etter hvilen hadde Rygge snudd kampen og etter 52 minutter gikk gjestene opp til 3-1. Endelig innså Kvik Halden alvoret og kastet alt mannskap i angrep. Men det var for sent og det ble et svært rotete forsøk i å hente opp ledelsen. Faraasen Olsen reduserte til 2-3, men med åtte mann i angrep var haldenserne sårbare på kontringer. Rygges Unum scoret sitt andre og økte til 2-4. Faraasen Olsen scoret sitt tredje for dagen på straffespark etter 88 minutter, men det hjalp så lite. Sluttresultatet ble 3-4 og Rygge vant en svært overraskende, men fortjent seier.

- En real vekker
Før kampen hadde Kvik Halden en seiersrekke på hele 14 kamper. Før eller siden måtte det komme en dårlig kamp og et dårlig resultat. Derfor fant Ørjan Christiansen noe positivt også i denne kampen.
- Jeg skal ikke akkurat si at dette var godt for oss, for vi ønsker jo alltid å vinne fotballkamper. Men det positive er at vi får oss en real vekker. Vi taper fullt fortjent og Rygge er et bedre lag enn oss på alle mulige måter og det er vi selvsagt ekstremt skuffa over. Spesielt måten det skjer på. Lite løpsvilje og lite duellvilje. Det er rett og slett ingenting som fungerer stort sett gjennom hele kampen, sa Ørjan Christiansen.

Kvik Halden får kort tid på å komme seg igjen for allerede på onsdag er det ny vanskelig bortekamp. Da er Askim motstander på Askim stadion.

Husk å stemme på Kvik Haldens beste spiller i kampen til venstre på siden!Trykk her for å se flere videoer på Kvik-TV

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
haldendagblad.no
moss-avis.no
3divisjon.no


Fakta:
Kvik Halden FK – Rygge IL
Halden stadion – 6. september 2008

Resultat:
3-4 (1-1)

Målsjanser:
13-11

Scoringer:
1-0 Jonas Faraasen Olsen (29)
1-1 Ole Morten Unum (33)
1-2 Fatih Kaya (46)
1-3 Mats Ueland (52)
2-3 Jonas Faraasen Olsen (67)
2-4 Ole Martin Unum (72)
3-4 Jonas Faraasen Olsen (str. 88)

Gule kort:
Per Herman Puck, Kvik Halden FK

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
133

Startoppstilling (bytter i parentes):
Joachim Langvik – Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Eirik Paulsen – Sabri Khattab, Sindre Kjos-Wenjum (Bjarte Vatlestad, 57. min), Esteban Reyes – Anders Viken (Kjetil Andreassen, 37. min), Jonas Faraasen Olsen og Per Herman Puck (Erik Faraasen, 73. min)

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


19. serierunde, 3. divisjon
Trøgstad/Båstad – Askim, 4-0
Ås – Borgar, 2-1
Kvik Halden – Rygge, 3-4
Hærland – Mysen, 2-3
Sarpsborg Sparta 2 – Greåker, 08.09
Sprint-Jeløy 2 – Lisleby, 08.09
Moss 2 – Selbak, 08.09


Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 06.09.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge