Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Viktig midtukekamp

Av Petter Jacobsen


Med tapet mot Rygge krympet forspranget ned til andre lagene og selv om ingen ennå puster Kvik Halden i nakken kan de fort gjøre det om det blir poengtap også mot Askim i morgen. Derfor blir det en meget viktig bortekamp onsdag kl. 19:30 på Askim stadion!

Høstsesong er høytid for merkelige resultater. Det var svært overraskende at Rygge vant 4-3 på Halden stadion forrige helg, men overraskende var det også at det andre formsterke laget i avdelingen, morgendagens motstander Askim, tapte hele 4-0 for Trøgstad/Båstad. Og når en snakker om merkelige resultater er det verdt å nevne at Moss 2 banket Selbak intet mindre enn 15-2 mandag kveld. Dermed skal man nok passe seg for å ta noe for gitt denne høstsesongen.

Revansjesugne
Det er med andre ord to revansjesugne lag som møtes på Askim stadion onsdag kveld. Etter at begge lag gikk på sitt første tap etter ferien er det masse som skal motbevises i denne kampen. Kvik Halden hadde spillermøte mandag kveld for fortest mulig å få Ryggekampen ut av hodet.
- Kampene kommer tett og vi var nødt til å få løfta hodene med en gang. Vi trenere fikk si det vi hadde på hjertet og det var godt for spillergruppa å få nullstilt etter den kampen. Vi er nødt til å tåle litt motstand og kritikk og vi må forstå at vi er ikke bedre enn det vi viser i kamp, sier Kviketrener Christer Arnesen.

Både Arnesen og Ørjan Christiansen forventer seg en tøff kamp borte mot Askim som ble beseiret med bare 1-0 på hjemmebane (Se video). Oppfordringen går igjen til haldenserne om å møte opp på Askim stadion og støtte Kvik Halden.

PS! Toppoppgjøret i 3. divisjon Oppland mellom Lillehammer og Brumunddalen ble sett av hele 941 tilskuere!

Få med deg Askim FK - Kvik Halden FK Askim stadion onsdag 10. september kl. 19:30.

Husk også Kvik Halden FKs tippekonkurranse i diskusjonsforumet!
Trykk her for å tippe resultatet i kampen!

Skaff deg scoringsvarsel på SMS her!

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 09.09.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge