Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

12. seier endte med 7-1

Av Arild Skagen


Juniorlaget fortsatte i dag seiersrekken med 7-1 over Varteig. Varteig scorer først men Kvik dominerer kampen og gir ikke motstanderen noen lett oppgave. Om de passerer tabell-leder Sarpsborg Sparta gjenstår og se. Begge lag er ubeseiret i sluttspillet og møtes i siste serierunde.

Dagens oppsatte dommer var vistnok på tur til Hemsedal og fant ikke bryet med å gi oss beskjed. Heldigvis har vi flinke gutter i byen og Jan Flatekval stiller opp på kort varsel.

Kvik starter friskt men Varteig gjør det vanskelig ved å ligge kompakt i forsvar. Trenerne fokuserte på avslutninger og vi kommer til noen fattig skudd uten å få lurt Varteigs keeper.

Det er derimot Varteig som går i ledelsen på en sjanse som kom ut av ingenting i det 34 minutt. Ballen treffer en på hodet og faller ned i beina på Varteigs spiss som enkelt fører laget opp i ledelsen.
Men våre gutter vil det annerledes og utligner ved Dennis Nilsen kun få minutter etter.
Det går knapt 2 minutter så er vi på igjen, Peter fører oss opp til 2-1.

Resultatet står seg til pause. Selv om Kvik produserer mest var det ingen stor omgang av hjemmelaget. Noen skudd og halvsjanser kan telles, og det ser ut som vi må drible oss helt inn til 5meter. Trenerne maner til flere avslutninger i pausen.

2. omgang starter og en kaffe er fortjent synes undertegnede. Det fører dessverre til at jeg går glipp av både Dennis øker til 3-1 etter 2 minutter. Kristoffer Sundt øker til 4-1 med venstrebeinet like etter , jaggu missa jeg det å.

Nå gir Varteig opp og Kvik kommer til flere og flere muligheter. Erik skyter over, Chresta slår frisparket over, Kenneth header over, Justin blir klarert og Carl putter nesten.

Erik gjør som Harry Kure og legger en corner fra venstre, på den rager Kenneth høyest og det står nå 5-1. Samme Kenneth øker til 6-1 på straffe etter felling av Lars Erik.

Flere sjanser noteres til hjemmelaget og Dennis får notert et gult kort. Aleks og Tærtur debuterte som stopperpar idag og utførte utfordringen med glans. Tærtur vil være med oppover mens Aleks holder igjen. Han legger inn og finner Erik som fastsetter sluttresultatet til 7-1.

Det tok seg opp etter en treg start, men slipper vi ballen tidligere så kunne det sett styggere ut for Varteig.
4 guttespillere var også med i dag og gjorde sine saker bra.

Jan stilte opp på kort varsel, vi takker for det


Peter med skudd


Jonas ville ha straffe, men fikk det ikke


Aleks fikk en rolig dag på jobben


Fakta
Seriekamp G19 KM-A
Halden stadion
Kvik HFK jr - Varteig jr 7-1 (2-1)

Tilskuere
40

gule kort Kvik HFK
Jonas Svendsen
Dennis Nilsen

Startoppstilling (bytter i parentes)
Markus Havnes Løken - Jonas Borge Svendsen, Aleksander Aasgaard, Kristoffer Sundt, Christoffer Ståhl (Lars Erik Nordby) - Henrik Sjømo Eriksson (Mads Henrik Skauge Antonsen), Kenneth Ellingsen, Erik Johansen, Justin Ballingene (Drilon Turkaj), Dennis Nilsen, Peter Bjørkheim (Carl Erik Skagen)

Tekst: Arild Skagen
Foto: Arild Skagen
Publisert: 10.09.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge