Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Tilbake på vinnersporet

Av Petter Jacobsen


Tre nye scoringer, 33 mål totalt og årets sjette hattrick. Det er fasiten til Kvik Haldens storscorer Jonas Faraasen Olsen etter den 20. serierunden der Kvik Halden slo Askim 5-1 på bortebane.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Faraasen Olsen hadde som målsetning å score 30 mål denne sesongen. Det klarte han allerede mot Rygge sist, men ble da overskygget av et svakt resultat. I dag scoret han nok en gang tre mål og det var en fornøyd storscorer vi møtte etter kampen.
- Veldig fornøyd! Vi gjør opp for tapet vårt i forrige runde og å vinne 5-1 her borte er veldig sterkt. Det er klart at det er alltid gøy å klare målsetningene sine. Men jeg får vel håpe at jeg klarer å fortsette å score mål for det, sier unggutten.
Men har han noe gang scoret så mange mål på en sesong?
- Ja, det har jeg gjort flere ganger. Du vet, i glansdagene i Berg når jeg var mindre ble det mye mål, sier han og avslutter med et stort smil.

Jevnt til pause
Faraasen Olsen var svært delaktig i dagens seier. Han hadde haldensernes to første målsjanser før det var spilt 12 minutter og i det 13. minutt åpnet han scoringskontoen. Seks minutter senere økte han ledelsen til 0-2.
Etter halvspilt førsteomgang ble Askim tildelt et straffespark som i alle fall ble heftig diskutert på tribunen. Det var ikke noe tvil om at det var hands på Arthur Faranczuk, men hvor aktiv den armen var kan diskuteres. Straffesparket ble satt i mål og Askim reduserte til 1-2. Askim kom mer med i kampen og skapte en ny stor sjanse før pause.
Andre omgang startet nok en gang med en gigantsjanse fra Faraasen Olsen, men denne gang uten uttelling. Isteden ble de neste 25 minuttene svært sjansefattige og det var lite som varmet under flomlyset på Askim stadion. Hjemmelaget var fullt på høyde med Kvik Halden, men da Faraasen Olsen nettet for tredje gang etter 70 minutter var kampen avgjort. Arthur Faranczuk og Martin Torp scoret hvert sitt i sluttminuttene og sørget for en pen borteseier.

Lettet trenerteam
Christer Arnesen var lettet over å få revansje etter tapet mot Rygge.
- Ja, det er vel ikke noe tvil om at dette var en god kamp fra vår side og beviser vel at tapet mot Rygge var et arbeidsuhell. Etter den første halvtimen i dag fikk vi tilbakemeldinger på at det var moro å spille fotball utpå der og vi kunne se at gløden var tilbake. Det er et godt tegn for videre spill i denne sesongen, sier Arnesen.
Om unge Olsens innsats med sin sjette hattrick for sesongen hadde den gamle storcoreren følgende å si.
- Hva skal en si a? Det er jo brukbart det, svarer han litt småarogant og fortsetter.
- Neida, det er en kjempeprestasjon. Han er god og han kunne faktisk scora flere også i dag, men vi må være fornøyd etter så mange hattrick og tre nye mål, avslutter Christer Arnesen.

Neste kamp spilles allerede på lørdag. Da er Trøgstad/Båstad motstander på Trøgstad stadion.Trykk her for å se flere videoer på Kvik-TV

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
askimfk.no


Fakta:
Askim FK – Kvik Halden FK
Askim stadion – 10. september 2008

Resultat:
1-5 (1-2)

Målsjanser:
3-10

Scoringer:
0-1 Jonas Faraasen Olsen (13)
0-2 Jonas Faraasen Olsen (19)
1-2 (str. 26)
1-3 Jonas Faraasen Olsen (70)
1-4 Arthur Faranczuk (85)
1-5 Martin Torp (90)

Gule kort:
Ingen

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
60

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen, Magnus Henriksen – Kjetil Andreassen, Esteban Reyes (Lirim Rufati, 65. min), Sabri Khattab – Anders Viken (Martin Torp, 83. min), Jonas Faraasen Olsen (Bjarte Vatlestad, 83. min) og Per Herman Puck.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


20. serierunde, 3. divisjon
Greåker – Hærland, 4-4
Mysen – Trøgstad/Båstad, 5-2
Rygge – Moss 2, 7-2
Sarpsborg Sparta 2 – Borgar, 1-1
Selbak – Sprint-Jeløy 2, 3-7
Askim – Kvik Halden, 1-5
Lisleby – Ås, 2-0

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 10.09.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge