Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Snudde kampen etter hvilen

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden lå under 1-0 til pause borte mot Trøgstad/Båstad i dagens seriekamp. Det var likevel aldri noen stor dramatikk og til slutt halte de rød/hvite i land en fortjent 3-1-seier etter snuoperasjonen i andre omgang.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


- Vi trøbla litt i første omgang. Vi hadde tunge bein og det tok tid før vi kom i gang. Trøgstad jobba hardt og lå veldig lavt i banen. Dem gjorde det vanskelig for oss, men først og fremst gjorde vi det vanskelig for oss sjøl ved å løpe alt for lite, forteller Kviketrener Ørjan Christiansen om den første omgangen der hjemmelaget gikk opp i ledelsen på en kontring etter 25 minutter.
Trøgstad/Båstad er et godt hjemmelag og har faktisk ikke tapt på eget gress etter ferien. Det var heller ikke helt ufortjent at laget gikk til pause med ledelse.
- Det var helt ok at dem leda til pause. Verken vi eller Trøgstad skapte noe særlig før pause og det var egentlig en jevn omgang. Vi var overhodet ikke fornøyd i pausa og ble enige om at beina måtte i gang. I tillegg slet Jonas (Faraasen Olsen) mot to tøffe midtstoppere så vi la om til 4-4-2 med Bjarte (Vatlestad) og Jonas på topp i andre omgang, forteller Christiansen.

Vellykket trekk
Omleggingen til 4-4-2 ga resultater umiddelbart og Anders Viken utlignet til 1-1 etter 55 minutter. Arthur Faranczuk har funnet høstformen og scoringsformen og nettet i sin andre kamp på rad til 1-2 for Kvik Halden etter 62 minutter. To minutter før slutt fastsatte Per Herman Puck sluttresultatet til 1-3. Ikke noen kalassifre mot Trøgstad/Båstad denne gang, men likevel en fortjent seier og tre nye poeng.
- Andre omgang er vi godt fornøyd med. Spillet foregår på Trøgstads banehalvdel i til sammen ca 35 minutter og vi fikk et helt annet trøkk på topp etter at Bjarte kom inn. Når vi fikk 2-1-scoringen gikk lufta ut av Trøgstad og de siste ti minuttene døde kampen ut, oppsummerer Ørjan Christiansen som mener Bjarte Vatlestads innhopp var avgjørende for kampen.
- Bjarte har fått en del matchtrening i flere kamper for rekruttlaget og har i tillegg fått en del innhopp på A-laget. Han begynner å komme i form, gjør et kjempeinnhopp i dag og han viser at han kan tilføre laget noe viktig. I dag er han direkte avgjørende for at vi tar hjem seieren, avslutter Kviketreneren.

To seire fra seriemesterskap
Det er bare fem kamper igjen av sesongen og Kvik Halden leder fortsatt med 11 poeng. Laget trenger dermed bare to seire for å ha avgjort serien for godt. Uansett lover både Christiansen og spillerne at dette ikke skal rotes bort og at kvalifiseringsplassen er sikra.
Fram Larvik slo for øvrig Larvik Turn dagens seriefinale i Vestfold og blir trolig Kvik Haldens motstander i kvalikken.

I neste kamp skal Kvik Halden måle krefter med Moss 2 på Halden stadion. Det skjer mandag 22. september.Trykk her for å se flere videoer på Kvik-TV

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no


Fakta:
Trøgstad/Båstad FK – Kvik Halden FK
Trøgstad stadion – 13. september 2008

Resultat:
1-3 (1-1)

Målsjanser:
3-11

Scoringer:
1-0 (25)
1-1 Anders Viken (55)
1-2 Arthur Faranczuk (62)
1-3 Per Herman Puck (88)

Gule kort:
Thomas Sandem, Jonas Faraasen Olsen

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
40

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Jonas Heli Hansen, Arthur Faranczuk, Magnus Henriksen (Eirik Paulsen, 68. min) – Sabri Khattab, Esteban Reyes (Bjarte Vatlestad, 45. min), Kjetil Andreassen – Anders Viken (Martin Torp, 80. min), Jonas Faraasen Olsen og Per Herman Puck.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


21. serierunde, 3. divisjon
Ås – Selbak, 5-1
Trøgstad/Båstad – Kvik Halden, 1-3
Hærland – Borgar, 2-2
Mysen – Greåker, 1-0
Sarpsborg Sparta 2 – Lisleby, 15.09
Moss 2 – Askim, 15.09
Sprint-Jeløy 2 – Rygge, 16.09

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Foto: Bent Skogli
Publisert: 13.09.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge