Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Kunne sprette champagnen!

Av Petter Jacobsen


Endelig er det slutt på alt prat om hvis om at, dersom at og så videre. Med dagens 5-2-seier mot Moss 2 på hjemmebane er Kvik Halden definitivt seriemestere og kan fullt og helt konsentrere seg om kvalifiseringen til 2. divisjon.

- Jeg er stolt over spillerne som har levert en glimrende sesong det står stor respekt av. Vi har taklet forventningspresset så langt og har oppnådd den ene av to målsettinger denne sesongen. Vi er nå klare for kvalifisering fire runder før slutt. Det i seg selv oser det kvalitet av, sier en meget fornøyd Ørjan Christiansen.

Kan starte forberedelsene tidlig
Man kan diskutere hvor vidt det er positivt å avgjøre serien så lenge før kvalifiseringskampene eller ikke. Men Christiansen og trenerteamet er ikke i tvil.
- Situasjonen nå gjør at vi kan starte forberedelser tidlig og at vi får tre og en halv gode og tøffe treningsuker foran oss. De resterende kampene i serien inngår imidlertid i disse forberedelsene og er viktige for oss. Vi har også tre fine kamper i 4. divisjon vi skal benytte oss godt av, sier Christiansen og forteller at laget nå går inn i en ny fase.
- Treningsinnholdet endrer vi først fra mandag kommende uke, der vi kjører en ”ny” oppkjøringsfase frem mot kvalifiseringskampene. Det har mest med denne tøffe uken vi er inne i å gjøre, der vi har ny kamp i morgen mot Sprint før Ås kommer til Stadion på lørdag og avslutter den tredje kampen på 6 dager.

- En rar kamp
Kampen mot Moss 2 i går ble en heller merkelig affære. Lamslåtte haldensere måtte se at gjestene både gikk opp i ledelsen og doblet denne før det var spilt 15 minutter. Kvik Halden hang ikke med i svingene og det var bortelaget som styrte showet. I alle fall fram til halvspilt omgang da Jonas Faraasen Olsen reduserte til 1-2. Snuoperasjonen var i gang og i det samme spilleminuttet utlignet Per Herman Puck til 2-2. Da halvtimen var spilt ble Kvik Halden tildelt straffespark, Faraasen Olsen satte ballen sikkert i nettmaskene og hjemmelaget hadde snudd kampen til 3-2.
- Et resultat vi naturlig nok var veldig fornøyde med sett ut ifra sjanser og spill, kommenterer Ørjan Christiansen.

Bedre i andre omgang
Hjemmelaget hevet seg mange hakk i andre omgang. Jonas Faraasen Olsen sørget for nettsus to ganger til og dermed endte kampen 5-2.
- Vi ble enig om å heve prestasjonen fra de første 45, og det klarer vi først og fremst fordi vi er bedre i førsteforsvarerjobben og har mer trøkk både kollektivt og individuelt. Alt i alt var det en rar kamp der vi er ekstremt effektive spesielt i første omgang. Vi har noen store sjanser i andre omgang etter godt angrepsspill, så uttellingen på to mål var slik sett greit, mener Ørjan Christiansen.
- Sett under ett var det ingen stor fotballkamp i går, men det viktigste var tre poeng og jaggu smaker det godt med seriemesterskap, avslutter han.

Neste kamp for Kvik Halden er altså borte mot Sprint/Jeløy 2 allerede i morgen kveld. Kampstart er kl. 19:30.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
3divisjon.no


Fakta:
Kvik Halden FK – Moss FK 2
Halden stadion – 22. september 2008

Resultat:
5-2 (3-2)

Målsjanser:
11-3

Scoringer:
0-1 Martin Holmen(13)
0-2 Jacob Hjelde(15)
1-2 Jonas Faraasen Olsen (23)
2-2 Per Herman Puck (23)
3-2 Jonas Faraasen Olsen (str. 30)
4-2 Jonas Faraasen Olsen (60)
5-2 Jonas Faraasen Olsen (61)

Gule kort:
Ingen

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
143

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Jonas Heli Hansen (Martin Torp, 32. min), Arthur Faranczuk, Marius Letting Larssen – Lirim Rufati (Sindre Kjos-Wenjum, 57. min), Sabri Khattab, Kjetil Andreassen – Anders Viken, Jonas Faraasen Olsen og Per Herman Puck (Kristoffer Sundt, 77. min).

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


22. serierunde, 3. divisjon
Rygge – Ås, 3-3
Borgar – Mysen, 3-2
Greåker – Trøgstad/Båstad, 2-3
Lisleby – Hærland, 5-2
Kvik Halden – Moss 2, 5-2
Selbak – Sarpsborg Sparta 2, 2-0
Askim – Sprint/Jeløy 2, 3-1

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Bent Skogli
Publisert: 23.09.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge