Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Transportetappen starter i morgen

Av Petter Jacobsen


Etter at Kvik Halden ble seriemestere på mandag er det ikke lenger poeng og antall scoringer som er fokus. Nå er prestasjonene det viktigste og målet er få bygd opp en formtopp til møtet med vinneren av Vestfolds 3. divisjonsavdeling i kvalifiseringen til 2. divisjon.

Det gjenstår fire serierunder av årets sesong. I tillegg skal Kvik Halden møte KFUM til treningskamp før det braker løs med kvalifiseringskamper i slutten av oktober. Allerede nå er laget inne i en tøff periode med tre kamper på seks dager. I morgen er Sprint/Jeløy 2 motstander på bortebane før Ås gjester Halden stadion på lørdag.

Sprint/Jeløy 2 er et lag som svinger veldig i prestasjonene. Etter en svært dårlig vårsesong har laget krabbet seg opp fra nedrykksdumpa etter flere seiere etter sommerferien. De to siste kampene har likevel endt med tap mot henholdsvis Rygge (2-4) og Askim (1-3). Forrige møte mellom Kvik Halden og Sprint/jeløy endte hele 6-1 på Halden stadion, mens fjorårets bortemøte endte med tap og det var nok der Kvik Halden spolerte opprykkssjansene i 2007. Sprint/Jeløys A-lag sliter også i 2. divisjon der laget ligger nest sist på tabellen og sånn sett i fare for å rykke ned med begge lagene. Det er en klubb i motgang som står på motsatt banehalvdel på AMFI-banen i Moss i morgen kveld. Kvik Halden kan med seriemesterskapet i boks, senke skuldrene og spille på seg selvtillit foran kvalifiseringskampene.

Få med deg Sprint/Jeløy SK 2 - Kvik Halden FK på AMFI-banen onsdag 24. september kl. 19:30.

Sjekk statistikken i møtene mellom Sprint/Jeløy 2 og Kvik Halden på nifs.no

Husk også Kvik Halden FKs tippekonkurranse i diskusjonsforumet!
Trykk her for å tippe resultatet i kampen!

Skaff deg scoringsvarsel på SMS her!

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen

Publisert: 23.09.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge