Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Tøff kamp i vente

Av Haris Juklo


Så var det tid for den meget viktige og tøffe kampen mot et godt Sarpsborg/Borgar lag. Det er et hardtkjempende og ikke minst spillende lag som entrer Halden stadion i morgen. Vi venter oss en meget tøff kamp mot en motstander som for par uker siden skapte problemer for serieleder Sarpsborg Sparta FK.

Vi på vår side har forberedt oss godt til de siste kampene. Vi har hatt noen meget gode treninger hvor nivået har vært veldig høyt. Vi merker veldig at gutta vet hva som står på spill.
I hele år har vi nærmest spilt meget god fotball og skapt en del sjanser og det må vi si oss meget godt fornøyd med. Samtidig er vi veldig sugne på å være med helt inn og kjempe om å vinne KM.

Fokuset foran morgendagens kamp har vært å ta de meget viktige tre poengene. Noe som vil gi oss en god avslutning på Halden stadion. Der har vi vært ubeseiret og meget gode i hele år og vi vil avslutte med måte.

Stemningen i gruppa er avslappet og vi gleder oss til å entre banen i morgen og spille en god kamp mot en motstander som ikke gir noe gratis. Vi er fullstendige klare over at vi må prestere og være på topp hele tiden om poengene etter morgendagens kamp skal forbli i Halden.

Få med deg juniorkampen mellom Kvik Halden FK – Sarpsborg/Borgar på Halden stadion onsdag 24. september kl. 17:30.

Troppen i morgen er som følger:
Vegard Svendsen, Jonas Svendsen, Aleksander Aasgaard, Nikolai Larsen, Lars Erik Nordby, Erik Johansen, Kenneth Ellingsen, Henrik Eriksson, Mats Haagensen, Justin Balingene, Dennis Nilsen, Carl Erik Skagen, Peter Bjørkheim, Markus Løken, Mads Antonsen, Jon Pettersen og Lars Petter Brevig

Vi i trenerteamet gleder oss!!! Vel møtt til en spennende avslutning i junior KM.

Tekst: Haris Juklo
Foto: Arild Skagen
Publisert: 23.09.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge