Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

God kamp og tre nye poeng

Av Petter Jacobsen


Etter at seriemesterskapet ble sikret på mandag ble flere av de sentrale spillerne spart mot Sprint-Jeløy 2 i går kveld. Blant andre Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Kjetil Andreassen og Jonas Faraasen Olsen så kampen fra sidelinja. Erstatterne gjorde sine saker bra og sørget for 3-1-seier på AMFI-banen.

- I henhold til planen de siste fire kampene ønsker vi at flere spillere skal få vise seg fram. Det er flere som trenger matchtrening slik at vi har flest mulig spillere klar for kvalifiseringsspill. Derfor kommer vi til å fortsette å rullere også i de kommende kampene, men selvsagt innenfor rimelighetens grenser, sier Kviketrener Ørjan Christiansen.

Hjemmelaget hang godt med i kampen i første omgang og gikk også til pause med 1-0 etter at Rolf Lund hadde gitt laget ledelsen etter 40 minutter. I andre omgang kom Kvik Halden bedre med samtidig som Sprints unggutter begynte å kjenne kjøret. Esteban Reyes brukte bare 12 minutter av omgangen på å utligne ledelsen. Etter 72 minutter hadde Kvik Halden snudd kampen og Magnus Henriksen scoret 2-1-målet. På overtid var Reyes igjen frampå. Denne gang på straffespark der han fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Christiansen var fornøyd med kampen.
- En veldig fin kamp, egentlig av begge lag. Sprint overraska positivt til tross for at dem sliter med skader og bredden i stallen. Dem har en del friske unggutter som skapte problemer for oss, særlig i første omgang, sier han og skryter av spillerne som har fått lite matchtrening til nå.
- Vi ønsker ikke å skifte for mye og en fire, fem posisjoner som vi rullerer på i dag er litt i overkant. Men når det er sagt gjør de som kommer inn en glimrende innsats. De siste kampene av sesongen er også en del av forberedelsen til kvalikkampene og med seieren i dag fikk vi en god start på den perioden.
- Nå skal vi levere mot Ås og ta tre poeng på lørdag. Så blir det en sosial samling lørdag kveld før vi starter en ny oppkjøring på mandag, avslutter Ørjan Christiansen.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
sprint-jeloy.no


Fakta:
Sprint-Jeløy SK 2 – Kvik Halden FK
AMFI-banen – 24. september 2008

Resultat:
1-3 (1-0)

Målsjanser:
2-12

Scoringer:
1-0 Rolf Lund (40)
1-1 Esteban Reyes (57)
1-2 Magnus Henriksen 72
1-3 Esteban Reyes (str. 90+2)

Gule kort:
Ett til Sprint-Jeløy SK 2

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
40

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Espen Christiansen, Jonas Heli Hansen, Magnus Henriksen, Marius Letting Larssen (Eirik Paulsen, 56. min) – Lirim Rufati, Sabri Khattab, Esteban Reyes– Anders Viken (Kristoffer Sundt, 83. min), Bjarte Vatlestad og Per Herman Puck (Sindre Kjos-Wenjum, 89. min).

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


23. serierunde, 3. divisjon
Greåker – Borgar, 3-0
Lisleby – Mysen, 2-2
Moss 2 – Trøgstad/Båstad, 0-2
Sarpsborg Sparta 2 – Rygge, 4-3
Sprint-Jeløy 2 – Kvik Halden, 1-3
Ås – Askim, 2-2

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Bent Skogli
Publisert: 24.09.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge