Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Sikret seieren fra hjørneflagget

Av Petter Jacobsen


Eirik Paulsens scoring direkte fra hjørnespark ble dagens eneste nettkjenning på Rødsjordet da Kvik Halden og Ås møttes i den 24. serierunden. Dermed vant de rød/hvite 1-0 i en treg og sjansefattig kamp.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Kampen var i alle fall sjansefattig fram til Paulsens scoring i det 86. minutt. Før det ble det faktisk delt ut flere gule kort enn det ble skapt målsjanser. Det var heller ingen spesielt stygg kamp, men den svenske dommeren la lista nokså lavt. Altså ingen hendelsesrik kamp og ikke mye å skrive hjem om. Derfor kan vi dvele litt mer ved Eirik Paulsen scoring, direkte fra hjørnespark, fire minutter før full tid.
- Det var et dårlig treff. Egentlig ikke noen god corner. Men den lurte seg inn på første der og jeg vet ikke helt hva som skjedde jeg, forklarer venstrebacken og var enig i at målet speilet kampen på en god måte.
- Det var en litt merkelig kamp. Vi burde vel ha scora flere, særlig etter at vi scora sjøl. Da skulle vi ha putta et par til ved Jonas (Faraasen Olsen) blant annet og Shariar (Ghaderifar) også kanskje. Så jeg syns vi vinner fortjent selv om målet var litt enkelt, sier han.

Gode siste 20
Trener Ørjan Christiansen var heller ikke over seg av begeistring av prestasjonene i kampen.
- Vi er jo direkte svake i første omgang. Det ser nesten ut som vi ble kasta ut på her mot vår vilje. Det er tungt, vi mangler løpsvilje, vi mangler entusiasme, vi mangler i det hele tatt mye og det er litt daffetempo på begge lag, sier han.
- Men jeg syns det bedrer seg utover i andre omgang og de siste 20 av andre omgang er bra. Jeg vet ikke om det kanskje hadde noe med systemet å gjøre, at vi la om til 4-4-2 og hadde problemer med å finne ut av det? For vi skapte litt lite og hadde problemer med å komme rundt på kantene. Men som sagt. De siste 20 er vi fornøyd med og at vi vinner 1-0 er vi veldig fornøyd med. Det er tre poeng og ett plussmål og det holder det, oppsummerer Ørjan Christiansen.

Feirer seriemesterskapet i kveld.
Seriemesterskapet ble sikret allerede på mandag. På grunn av en uke med mange kamper har feiringa blitt noe utsatt. Men i kveld skal det feires at en av årets målsetninger er nådd og at laget leder 3. divisjon avdeling Østfold med hele 18 poeng med to serierunder igjen å spille.
- Det kan godt være at festen også har ligget litt i bakhue her. At folk har ønska å bli ferdig med kampen. Det så i alle fall sånn ut i førsteomgangen. Nå skal vi nullstille oss i kveld og få feira seriemesterskapet skikkelig og så går vi inn i en tøff periode og en ny oppkjøring på mandag, avslutter Ørjan Christiansen.

Neste kamp for A-laget er borte mot Sarpsborg Sparta 2 mandag 6. oktober i nest siste serierunde.Trykk her for å se flere videoer på Kvik-TV

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no


Fakta:
Kvik Halden FK – Ås IL
Halden stadion 27. september 2008

Resultat:
1-0 (0-0)

Målsjanser:
10-0

Scoringer:
1-0 Eirik Paulsen (86)

Gule kort:
Jonas Faraasen Olsen, Arthur Faranczuk, Shariar Ghaderifar og Sabri Khattab, Kvik Halden FK
Ett til Ås IL

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
97

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Magnus Henriksen, Arthur Faranczuk, Eirik Paulsen – Anders Viken (Erik Faraasen, 45. min), Sindre Kjos-Wenjum (Sabri Khattab, 70. min), Esteban Reyes (Kristoffer Sundt, 83. min), Kjetil Andreassen – Shariar Ghaderifar og Jonas Faraasen Olsen.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


24. serierunde, 3. divisjon
Borgar – Trøgstad/Båstad, 1-1
Kvik Halden – Ås, 1-0
Lisleby – Greåker, 2-1
Rygge – Hærland, 7-2
Selbak – Mysen, 2-2
Askim – Sarpsborg Sparta 2, 29.09
Moss 2 – Sprint-Jeløy 2, 29.09

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 27.09.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge