Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Årets siste bortekamp

Av Petter Jacobsen


Denne helgen avvikles den nest siste serierunden i 3. divisjon og Kvik Halden spiller sesongens siste seriekamp på bortebane på mandag. Sarpsborg Sparta 2 er motstander på Sarpsborg 2.

I følge Kviketrenerne Ørjan Christiansen og Christer Arnesen er kampen mot Sarpsborg Sparta 2 en av de viktigste før de skal spilles opprykkskvalifisering om knappe to uker. Trenerne håper på så god motstand som mulig i Sarpsborg, men er usikre på hva slags lag Sparta vil stille.
- Det er vanskelig å forutse hva de har av tilgjengelige spillere og hvordan de prioriterer. De har kamp hjemme mot Sogndal søndag, og så skal juniorlaget vårt møte deres i KM-finale onsdag. Det kan kanskje ha noe å bety. Vi håper i alle fall de stiller med sine beste tilgjengelige og uansett møter vi både et lag og spillere med gode ferdigheter, sier Ørjan Christiansen.

God treningsuke
Kvik Haldens A-lag startet denne uka en ”ny” oppkjøring mot kvalifiseringskampene i midten av oktober. Christiansen forteller om knallharde økter hver dag.
- Det har vært en bra uke selv om vi dessverre har hatt et par sykdomstilfeller på spillere. Vi har trent hver dag, kun med fri lørdag, og fokuset har vært ressurstrening i form av lengre intervaller.
Han er likevel ikke redd for tunge bein mot Sarpsborg Sparta på mandag.
- Vi er godt trent og belastningen vi har hatt den siste perioden skal vi tåle. Det handler om innstilling og mental forberedelse. Man får ikke plutselig tyngre bein på en uke! Det er bare å sjekke vekta på badet. Dette går på hodet til hver enkelt og hva man er innstilt og bestemt på, sier han bestemt.

Spenningen ulmer
Fram Larvik blir etter all sannsynlighet klar som kvalifiseringsmotstander på mandag og kampene spilles i helgene 18./19. og 25./26. oktober. I og med at serien er avgjort for lengst og at kvalikkampene nærmer seg med stormskritt kan Christiansen merke at en viss spenning allerede har begynt å melde seg.
- Det er naturligvis helt normalt å glede seg til den type avgjørende kamper. Men vi er oppmerksomme på at vi ikke skal rette fokus mot kvalkampene enda. Det er fortsatt kampen som kommer som er viktig og ikke minst treningene vi har de neste par ukene. Vi skal heller bruke den spenningen som ligger og ulmer riktig i denne fasen, slik at det gir den enkelte en positiv "drive" i hver enkelt trening og kamp som kommer frem til 18./19. oktober.

Få med deg Sarpsborg Sparta FK 2 - Kvik Halden FK på Sarpsborg 2 (gressbanen ved siden av Sarpsborg stadion) mandag 6. oktober kl. 19:00.

Sjekk statistikken i møtene mellom Sarpsborg Sparta FK 2 og Kvik Halden FK på nifs.no

Klikk her for å tippe resultatet i kampen!

Skaff deg scoringsvarsel på SMS her!

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 05.10.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge