Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Seriefinale for juniorlaget

Av Haris Juklo


Da var sesongens aller siste juniortrening unnagjort. Vi var vitne til en trening med humør, spillerglede, innsats, trøkk og engasjement. Slik har det egentlig vært helt siden siste kampen mot Trosvik. Vi ser alle fram mot morgendagens kamp mot laget fra hockeybyen Sarpsborg.

Sarpsborg Sparta FK er et meget velspillende lag med en del spennende unggutter som allerede har rukket å ikle seg den norske landslagstrøya. Sarpsborg Sparta er på lik linje med oss fortsatt ubeseiret i årets sluttspill og har nærmest vært overlegne resultatmessig i alle kampene de har spilt. De har scoret mange mål og sluppet inn få. Det vitner om et lag som har gode spillere i alle ledd. De seneste årene har vi hatt meget tette og tøffe oppgjør mot bylaget fra Sarpsborg.

Vi har respekt for Særpingene, men redde er vi definitivt ikke. Årets juniorlag har gjort det meget bra hittil i samtlige seriekamper. Vi har jobbet knallhardt i hele år for å kunne være med på dette her. Derfor har vi ikke tenkt å gi bort noe som helst gratis. Vi må vinne kampen i morgen om vi vil vinne KM sammenlagt og det er på følgende måte vi ønsker å opptre. Vi skal vise vinnervilje og engasjement, samtidig som vi skal spille på det vi har vært gode på og ikke la oss stresse av motstanderen. Vi må derimot prøve å bryte mønsteret i Særpingenes oppspillsfase ved hjelp av mye bevegelse og samhandling både i og mellom ledda våre.

Vi venter oss en meget tøff kamp på Risum kunstgress i morgen der ingen av lagene vil tape. Vi stiller godt forberedt til kampen og føler oss trygge på at vi har gjort det vi har kunnet for å fortsette den gode trenden på hjemmebanen vår.

Vi i trenerteamet gleder oss og vil samtidig oppfordre alle, både store og små å ta seg en tur til Risum kunstgress i morgen kl 19.15 for å overvære "finalen" i årets KM sluttspill mellom Kvik Halden og Sarpsborg Sparta FK.

Diskuter juniorlaget
Les flere nyheter om juniorlaget


Tekst: Haris Juklo
Foto: Arild Skagen
Publisert: 07.10.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge