Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

2-2 i siste seriekamp

Av Petter Jacobsen


Et rent B-lag med innslag av juniorer fikk sjansen til å vise seg fram på A-laget mot Hærland på lørdag. Mot elendig motstand i et ubetydelig oppgjør ble det aldri noen god kamp som til slutt endte 2-2.

I tillegg til at flere debuterte på A-lagsnivå fra start var det mange som spilte på ukjente plasser. Blant annet startet både Kristoffer Sundt og Kristoffer Solvang på hver sin backplass. Kampen betydde ikke stort for noen av lagene bortsett fra at Hærland måtte vinne for å kunne ha så mye som mikroskopiske sjanser til å berge plassen i 3. divisjon. Sånn gikk det altså ikke da begge lag gikk av banen med ett poeng.
- Vi har spilt bedre kamper i 4. divisjon for å si det sånn og i dag er det store variasjoner i prestasjonene. Det er noen som spiller bra, mens andre ikke er gode. Jeg synes vi har gode sjanser til å vinne kampen, men det blir litt for spett den siste tredjedelen av banen, oppsummerte Christer Arnesen.

Fire mål etter pause
Etter en målløs førsteomgang var det gjestene som tok ledelsen i oppgjøret på Risum kunstgress etter 50 minutter. Bjarte Vatlestad brukte bare seks minutter på å utligne. Hærland tok tilbake ledelsen kvarteret før slutt, men Alexander Thon berget ett poeng for hjemmelaget med scoring tre minutter før full tid.

To røde kort
Stort sett var det en fairspilt kamp på Risum, men igjen var det røde kort som tiltrakk altfor mye oppmerksomhet og som på mange måter ødela kampen. Verst gikk det utover Hærland som ble redusert til ti mann tidlig i andre omgang. Hærlandspilleren var så uenig med dommeren at han rev av seg drakta, krølla den sammen og slang den i ansiktet på en sjokkert dommer.
- Dette blir mange kamper, sa dommeren. Hvorpå Hærlandspilleren svarte:
- Jeg skal legge opp likevel!
I sluttminuttene måtte også Bjarte Vatlestad se rødt.
- Hodeløst og urutinert av meg, sa han til Halden Arbeiderblad etter kampen. Det betyr at Vatlestad sannsynligvis må sone en av kvalifiseringskampene.

I forrige serierunde mot Sarpsborg Sparta 2 fikk Sindre Kjos-Wenjum rødt kort. Han fikk imidlertid bare en kamp. Den ble sonet mot Hærland og han er derfor klar for spill mot Fram Larvik.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no


Fakta:
Kvik Halden FK – Hærland IL
Risum kunstgress – 11. oktober 2008

Resultat:
2-2 (0-0)

Scoringer:
0-1 (50)
1-1 Bjarte Vatlestad (61)
1-2 (74)
2-2 Alexander Thon (87)

Gule kort:
Ingen

Røde kort:
Bjarte Vatlestad, Kvik Halden FK
Ett til Hærland IL

Tilskuere:
30

Startoppstilling:
Joachim Langvik – Kristoffer Solvang, Lars Petter Brevig, Eirik Paulsen, Kristoffer Sundt – Rasmus Bjærum, Ahmet Emini, Lirim Rufati – Alexander Thon, Bjarte Vatlestad og Erik Faraasen.

Benyttede innbyttere:
Esteban Reyes, Jonas Faraasen Olsen og Aleksander Aasgaard.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk


26. serierunde, 3. divisjon
Askim – Mysen, 2-2
Kvik Halden – Hærland, 2-2
Lisleby – Trøgstad/Båstad, 5-2
Rygge – Greåker, 1-2
Selbak – Borgar, 6-0
Sprint/Jeløy 2 – Ås, 4-1

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Arild Skagen
Publisert: 11.10.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge