Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Tapte den siste testen

Av Petter Jacobsen


En dårlig generalprøve gir en god premiere sies det. Vi får håpe det gjelder for Kvik Haldens A-lag etter søndagens test mot KFUM før kvalkampene mot Fram Larvik. Det ble en typisk treningskamp og 1-2-tap på Halden stadion.
Trykk her for å se videoreportasje fra kampen på Kvik-TV


Etter to knallharde uker med trening skulle møtet med KFUM på Halden stadion være generalprøven før neste ukes kvalkamp mot Fram Larvik. KFUM er i samme situasjon som Kvik Halden og treningskampen har derfor vært planlagt i lang tid. Lagene har møtt hverandre to ganger tidligere i år, også det i treningskamper. Før sesongstart endte det 0-0, mens i sommer vant Kvik Halden 2-0. I går var målet med kampen å få spilt inn en førsteellever til kvalkampene og Christer Arnesen var sånn passe fornøyd med kampen.
- Det var en ok kamp. Det ble mye løping og det var det som var meninga. I tillegg skulle vi få lagdelene til å funke og få satt sammen elleveren vi håper skal være mest slagkraftig, sier Arnesen.

KFUM best
Prestasjonsmessig var det ingen tvil om at KFUM kom best ut av oppgjøret i går. Gjestene hadde ballen veldig mye og det ble mye jaging for hjemmelaget. Åpningsminuttene var svært sjansefattige før Anders Viken fikk den første store muligheten etter 17 minutter. Men ballen gikk i stanga. To minutter senere glapp markeringene på hjørnespark og gjestene gikk opp til 0-1. I en god periode midtveis i første omgang kunne KFUM fort ha økt ledelsen. Isteden ble Jonas Faraasen Olsen felt innenfor sekstenmeteren og Lukasz Lubieniecki fikk sjansen fra straffemerket. Han gjorde ingen feil og utlignet til 1-1 som også ble pauseresultatet.

I andre omgang var KFUM klart best og det var tydelig mange slitne Kvikekropper på stadiongresset. Hjemmelaget kom til bare to målsjanser etter hvilen. Det var derfor ikke ufortjent at KFUM tok ledelsen 1-2 etter 66 minutter. Gjestene hadde muligheten til også å øke ledelsen, men kampen endte 1-2.

Et annerledes lag venter i kvaliken
Det ble en typisk treningskamp uten nerve, uten spenning, uten publikum og uten noen god ramme rundt kampen. I kvalkampene venter en helt annet ramme og et helt annet lag. Et lag som er langt mindre ballbesittende enn KFUM. Christer Arnesen er enig at KFUM ikke representerte den motstanden som venter.
- Nei, det gjorde den nok ikke. KFUM er et mye mer ballbesittende lag enn det laget vi kommer til å møte i kvaliken. Det er klart at Fram Larvik kan spille fotball dem også, men dem er nok mye mer direkte og fysiske i spillestilen og har nok mer å komme med på dødball, sier Arnesen.

Framtreneren på plass
Til tross for ingen annonsering og svært få som hadde fått med seg at det var kamp på søndag var hovedtrener for Fram Larvik Andre Syrrist og hans trenerteam på plass på stadion. Syrrist mente følgende om gårsdagens kamp.
- Det var helt greit og en ok treningskamp. Men vi har kartlagt Kvik Halden nå i åtte kamper og vi syns det er et bra lag med gode ferdigheter. Vi har veldig respekt for dem og det blir tøff match for oss. Men vi gleder oss og går selvfølgelig for seier som vi har gjort i alle kampene i år. Det er likevel kanskje et lite favorittstempel til Kvik Halden, sier Andre Syrrist. (Se hele intervjuet med Framtreneren på Kvik-TV!)

Etter to knallharde treningsuker venter en roligere uke før første kvalkamp på stadion førstkommende lørdag kl. 15:00.
- Det blir roligere med litt mer overskuddstrening. Vi skal få opp litt glød og humør og vi skal få den fandenivoldske innstillinga til at vi skal kunne løpe og krige på samme premisser som Fram, avslutter Christer Arnesen.Trykk her for å se flere videoer på Kvik-TV

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no


Fakta:
Kvik Halden FK – KFUM
Halden stadion – 12. oktober 2008

Resultat:
1-2 (1-1)

Målsjanser:
4-8

Scoringer:
0-1 (19)
1-1 Lukasz Lubieniecki (str, 31)
1-2 (66)

Gule kort:
Ingen

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
55

Startoppstilling (bytter i parentes):
Joachim Langvik (Vegard Svendsen, 45. min) – Lukasz Lubieniecki, Jonas Heli Hansen, Arthur Faranczuk, Magnus Henriksen – Sabri Khattab (Lirim Rufait, 68. min), Esteban Reyes, Kjetil Andreassen (Sindre Kjos-Wenjum, 64. min) – Anders Viken (Alexander Thon, 64. min), Jonas Faraasen Olsen (Shariar Ghaderifar, 76. min) og Per Herman Puck (Bjarte Vatlestad, 76. min)


Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 12.10.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge