Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Gratis inngang på stadion!

Av Petter Jacobsen


På lørdag blir det fest på Halden stadion! Tribunene skal fylles når Kvik Halden tar i mot Fram Larvik til opprykkskamp og da trenger vi DIN hjelp! Ta med deg mor, far, bestemor og bestefar. Ta med deg alle i gata og støtt Kvik Halden mot Fram Larvik. Og best av alt – du betaler ikke en krone for å være med på festen!

Fram Larvik og Kvik Halden er to lag med omtrent like forutsetninger og begge lag er suverene vinnere av sine avdelinger. Det er duket for to ekstremt spennende oppgjør og det første slaget skjer på eget gress i Halden.

Kvik Halden trenger et godt utgangspunkt før bortemøtet i heksegryta Framparken og for å greie det er laget avhengig av støtte fra tribunen. Ikke gå glipp av denne unike sjansen til å få være med på det som forhåpentligvis skal bli opprykksfest for Haldens beste fotballag!

Om du bor i Dærn, Idd, Berg eller midt i sentrum er du hjertelig velkommen til stadion på lørdag. Det blir grilling, kiosksalg, musikk, mye folk, god fotball og massevis med spenning! Nå kan du virkelig gjøre ditt for at Halden igjen skal få et fotballag på et anstendig nivå i norsk fotball. Møt opp i god tid og skaff deg den beste plassen på Halden stadion!

KAMPSTART PÅ LØRDAG ER KL. 15:00!

Vell møtt!

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Halden Arbeiderblad
Publisert: 13.10.2008
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge